Στις ΗΠΑ με τους κορυφαίους του πλανήτη ο Ολυμπιακός

Το «παρών» στο διεθνές τουρνουά International Champions Cup που θα διεξαχθεί σε πολιτείες των ΗΠΑ θα δώσει ο Ολυμπιακός το προσεχές καλοκαίρι, μαζί με υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το «παρών» στο διεθνές τουρνουά International Champions Cup που θα διεξαχθεί σε πολιτείες των ΗΠΑ θα δώσει ο Ολυμπιακός το προσεχές καλοκαίρι, μαζί με υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, και Λίβερπουλ θα είναι μεταξύ των αντιπάλων των Πειραιωτών, με τις οκτώ ομάδες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ των τεσσάρων.

Τα ματς θα διεξαχθούν σε 13 πολιτείες των ΗΠΑ, με Σικάγο, Νέα Υόρκη, Γουάσινγκτον να είναι μερικές από αυτές.

Το τουρνουά θα «τρέξει» από 26 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου, με τον τελικό να διεξάγεται στο Μαϊάμι.

Ο Πιερ Ισά βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του τουρνουά στη Φλόριντα, δηλώνοντας:

«Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια για εμάς, την ομάδα του Ολυμπιακού, το να βρισκόμαστε εδώ, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Η θέση μας είναι εδώ και στόχος μας είναι το να δείξουμε την καλύτερη εικόνα για τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα βρεθούμε κοντά στην ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ»!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η αναγνώριση είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή! Και ο Θρύλος μας αναγνωρίζεται ως ίσος ανάμεσα στους κορυφαίους! Κατέχει περίοπτη θέση στην ελίτ όχι μόνο του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαιρικού στερεώματος. Τρανή απόδειξη η θρυλική συμμετοχή της ομάδας μας στο εφετινό τουρνουά ICC που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στις ΗΠΑ! Ο Ολυμπιακός μας θα βρεθεί εκεί ως αντίπαλος ορισμένων από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη!

Το ICC είναι ένα διεθνές τουρνουά πέρα ακόμη και από τα. στενά όρια της Γηραιάς Ηπείρου! Το International Champions Cup 2014, το οποίο θα λάβει χώρα σε 13 Πολιτείες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, στην οποία απαντώνται τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου της Ηπείρου μας, μπροστά σε ένα κοινό που διψάει για ποδοσφαιρικό υπερθέαμα! Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο γίνεται θεσμός. Πέρυσι είχε τεράστια επιτυχία, με τη συμμετοχή των Ίντερ, Γιουβέντους, Λ.Α. Γκάλαξι, Ρεάλ Μαδρίτης, Έβερτον, Τσέλσι και Βαλένθια.

Φέτος τα ονόματα θα είναι ακόμη πιο τρανά! Οι οκτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι, και Λίβερπουλ. Χωρισμένοι σε δύο ομίλους, οι οκτώ αντίπαλοι θα δώσουν επικές ποδοσφαιρικές «μάχες» επί αμερικανικού εδάφους, σε υπέροχα στάδια ανά τις ΗΠΑ! Η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, η Γουάσινγκτον, το Ντένβερ, το Ντάλας και το Φοίνιξ είναι μερικές από τις Πολιτείες στις οποίες θα… προσγειωθούν οι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν!

Ο Θρύλος μας θα είναι εκεί! Το τουρνουά θα αρχίσει στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Αυγούστου, με τον τελικό να διεξάγεται στο Μαϊάμι! Ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα μας να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να συμμετέχει σε αυτό το φαντασμαγορικό τουρνουά δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος: «Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας το να βρεθούμε δίπλα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι θα βρεθούμε κοντά στους ομογενείς των ΗΠΑ! Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος και η συμμετοχή του στο ICC είναι μία ακόμη μεγάλη απόδειξη»!

Η επίσημη παρουσίαση του τουρνουά αυτού, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα, έφερε στο φως τις οκτώ ομάδες που επιλέχθηκαν από τους διοργανωτές να παίξουν στα γήπεδα της Αμερικής. Εκεί ήταν και ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου μας, κ. Πιερ Ισά ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια για εμάς, την ομάδα του Ολυμπιακού, το να βρισκόμαστε εδώ, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης! Η θέση μας είναι εδώ και στόχος μας είναι το να δείξουμε την καλύτερη εικόνα για τους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα βρεθούμε κοντά στην ελληνική Ομογένεια στις ΗΠΑ»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.