Εκτός αποστολής οι Στοχ – Μάρτενς

Η προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγο στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας σήμανε και την ολοκλήρωση της μίνι - προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αυριανό, εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στις 19.30.

Η προπόνηση που τελείωσε πριν από λίγο στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας σήμανε και την ολοκλήρωση της μίνι – προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αυριανό, εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στις 19.30. Το πλέον ενδιαφέρον έχει να κάνει με την απουσία των Μάρτενς και Στοχ από την 19μελη αποστολή που ανακοινώθηκε αμέσως μετά. Σ’ ότι αφορά τον Βέλγο τα αίτια εντοπίζονται στις ενοχλήσεις που ένιωσε στον έσω πλάγιο από χτύπημα που δέχτηκε στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πλατανιά, με συνέπεια να μην μπορέσει να ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ στην περίπτωση του Σλοβάκου είναι προφανές πως έμεινε εκτός λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και τον προπονητή του. Μένει να φανεί η διάρκεια της συγκεκριμένης απόφασης της τεχνικής ηγεσίας. Επίσης απόντες παραμένουν οι τραυματίες Βίτορ και Κατσικάς. Σ’ ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αυτή καθ’ αυτή το κυρίως μενού περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής για κατοχή της μπάλας, ορθολογική ανάπτυξη από τα μετόπισθεν μέχρι και την επίθεση αλλά και το αντίστροφο.

Την αποστολή συνθέτουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Χούσεν. Να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει εκδοθεί δελτίο για τον Χούσεν με τους ανθρώπους της ομάδας να εκφράζουν ελπίδες πως το έγγραφο που περιμένουν με ηλεκτρονική μορφή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα φτάσει εγκαίρως για να μπορέσει ο Ολλανδός επιθετικός ν’ αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα. Τα μέλη της αποστολής θα συγκεντρωθούν αύριο το πρωί στο γήπεδο κι από εκεί θα μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή, για να κάνουν την αντίστροφη διαδρομή περίπου μιάμιση ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.