Με τους φιλάθλους του στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη βοήθεια των φιλάθλων του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ζήτησε και πήρε εισιτήρια.
Δημοσίευση: 04/02/2014 - 12:21

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη βοήθεια των φιλάθλων του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ζήτησε και πήρε εισιτήρια. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα είναι στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τρίπολης, αλλά θα πρέπει να πάνε μεμονωμένα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για τα ακόλουθα: Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζήτησε και πήρε για τους φιλάθλους της εισιτήρια, που αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του γηπέδου.
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που τυχόν θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα καλούνται να το κάνουν μεμονωμένα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα. Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο. Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.»