Παπουτσογιαννόπουλος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απ΄ τον Άρη» (video)

Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος τόνισε ότι εάν η ομάδα του αγωνιστεί όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απ' τον Άρη, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιάννη Φάκαρο.

Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος τόνισε ότι εάν η ομάδα του αγωνιστεί όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απ’ τον Άρη, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιάννη Φάκαρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη στο Αγρίνιο: «Τώρα παίξαμε καλά με τον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι η νίκη κόντρα στον Άρη γιατί θέλουμε στην έδρα μας να κερδίζουμε πάντα».

Για το αν βοηθάει το σερί καλών εμφανίσεων εκτός έδρας: «Με αυτά τα παιχνίδια δείχνουμε χαρακτήρα. Κάνουμε καλές εμφανίσεις και εκτός έδρας και έχουμε την ώθηση στην έδρα μας να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τον αντίπαλο: «Ο Άρης καίγεται για βαθμούς και εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μπούμε δυνατά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι εάν παίξουμε σωστά».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Έχω πάρει κάποιες ευκαιρίες , θα παλέψω να πάρω ακόμα περισσότερες και στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναιτωλικό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.