Παναθηναϊκός: «all in for leoforos!»

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία θα προσφέρει 250 εισιτήρια σε ανέργους σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι το τέλος της περιόδου.

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία θα προσφέρει 250 εισιτήρια σε ανέργους σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι το τέλος της περιόδου.
Η κίνηση αυτή των πράσινων θα γίνεται σε συνεργασία με την adidas και θα ξεκινήσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (9/02) για την 24η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas εδώ και 19 χρόνια βρισκόμαστε μαζί σε όλες τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, στα σημαντικά ματς και στις μεγάλες στιγμές του Τριφυλλιού.

Σήμερα, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, εισάγουμε από κοινού το νέο πρόγραμμα “all in for leoforos”, με το οποίο διαθέτουμε δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους για τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε αγώνα της Ομάδας στη Λεωφόρο για τα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2013/14, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Playoff, θα διατίθενται δωρεάν 250 εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους.

Το πρόγραμμα τίθεται σε ισχύ από τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 09.02.2014 και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα αποκλειστικά εισιτήριο, το οποίο θα λαμβάνει με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Η διάθεση των εισιτηρίων του προγράμματος “all in for leoforos” ακολουθεί τον τρόπο διάθεσης και των λοιπών εισιτηρίων κατά τις ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται κάθε φορά από την ΠΑΕ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 4, ενώ την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους.

Με το πρόγραμμα “all in for leoforos” η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποδίδει με σεβασμό την αγάπη του κόσμου και παραμένει πιστή στην ηθική διαδρομή του Συλλόγου, να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι συνέχεια της αθλητικής, κοινωνικής και πολιτισμικής παράδοσης του Παναθηναϊκού, αλλά και της φιλοσοφίας της adidas για τη συμμετοχή όλων στη χαρά του αθλητισμού.

Η Λεωφόρος δεν είναι μόνο γήπεδο, είναι το σπίτι μας!

all in for leoforos!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.