Μπακασέτας: «Ματώνουμε για τη νίκη» (video)

Γλαφυρός, Τάσος Μπακασέτας, στο novasports.gr. Ο «βομβιστής» του Αρη, με τα τρία γκολ, σε δύο(!) αγώνες, μιλά για το παιχνίδι που έρχεται, κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Γλαφυρός, Τάσος Μπακασέτας, στο novasports.gr. Ο «βομβιστής» του Αρη, με τα τρία γκολ, σε δύο(!) αγώνες, μιλά για το παιχνίδι που έρχεται, κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Εκθειάζει τον Μάκη Χάβο για τη δουλειά που κάνει στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζει τη σφοδρή του επιθυμία να συνεχίσει να σκοράρει και στέλνει το δικό του μήνυμα στην Τρίπολη..

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε:

-Τάσο, έρχεται ταξίδι στο Αγρίνιο.

« Στον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ειδικά εντός έδρας η ομάδα είναι αήττητη. Διαθέτει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, επομένως εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Με τον Μπακασέτα «ζεστό» και στο Αγρίνιο;

« Θέλω να συνεχίσω να βάζω γκολ, αλλά περισσότερο μ΄ ενδιαφέρει η ομάδα. Μακάρι να μη σκοράρω εγώ και να κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

-Σε δύο αγώνες, τρία γκολ! Νιώθεις ότι αποδεικνύεις πράγματα, ότι στέλνεις μηνύματα;

« Μ΄ έστειλε δανεικό η ομάδα μου έξι μήνες για να πάρω παιχνίδια, για να δείξω πράγματα, για να στείλω μηνύματα και ν΄ αποδείξω ότι  μπορώ να παίξω στον Αστέρα. Τώρα όμως είμαι παίκτης του Αρη και θέλω να τον βοηθήσω όσο μπορώ για να μείνει στην κατηγορία».

-Τι έχεις να πεις στον κόσμο, ο οποίος βλέπει την ομάδα του κολλημένη στους 13 βαθμούς και τους υπόλοιπους να ξεμακραίνουν;

« Θέλω να τους ευχαριστήσω που δίνουν βροντερό παρών. Δεν έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις στην Τρίπολη. Τους ευχαριστώ για όλα! Θέλω να τους ζητήσω να κάνουν υπομονή, αν και ξέρω ότι η υπομονή κάποτε τελειώνει, αλλά θα το πω λαϊκά. Να ξέρουν ότι εμείς ματώνουμε μέσα στο γήπεδο για τη νίκη και κάνουμε τα πάντα γι αυτήν». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.