ΟΦΗ: «Αυτή είναι η αλήθεια»

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας (03/02) επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο (01/01).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας (03/02) επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο (01/01).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ώρες με έκπληξη παρακολουθούμε μια απεγνωσμένη προσπάθεια από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά κυρίως από τα «συνεργαζόμενα» ΜΜΕ να αλλοιωθεί η εικόνα του αγώνα που έγινε το Σάββατο στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης κορυφώθηκε στην χθεσινή αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, εκεί όπου οι παραγωγοί αλλά και ο τηλε-διαιτητής κ. Ναούμ Μιντιούρης ξεπέρασαν ακόμα και τον… ίδιο τους τον εαυτό. Μάθαμε νέους «κανονισμούς διαιτησίας» αλλά πάνω από όλα αντιληφθήκαμε τον τρόπο που γίνεται η επιλογή των αμφισβητούμενων φάσεων. Όλος τυχαίως οι φάσεις που επιλέχθηκαν ήταν σε βάρος της ομάδας μας, ή τουλάχιστον έτσι θέλησαν να μας το «σερβίρουν», ενώ στην μία και μοναδική φάση που ήταν η πιο καθαρή του αγώνα, το φάουλ που δεν δόθηκε πριν το 0-1, δεν πήρε κανείς θέση γιατί άκουσον, άκουσον ο διαιτητής είχε. αντίθετη πορεία.
Εμείς ως ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είχαμε την παραμικρή διάθεση να ανοίξουμε «διάλογο» αλλά σαφέστατα δεν μπορείς να μείνεις απαθής στην προσπάθεια ορισμένων να κάνουν το άσπρο, μαύρο.

Αφού όμως επέλεξαν αυτόν το δρόμο, στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται περίτρανα το ποια ομάδα αδικήθηκε ουσιαστικά. Όπως κατάφωρα αδικηθήκαμε και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, αλλά τότε τα «συνεργαζόμενα» ΜΜΕ κώφευσαν.

Υ.Γ. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο μας για την παρουσία του στο γήπεδο και την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησε, κάτι που παραδέχθηκε και ο αντίπαλος προπονητής στις δηλώσεις του. Φυσικά καταδικάζουμε την ρίψη αντικειμένων και τον τραυματισμό (;) του αντίπαλου τερματοφύλακα, αν και έχουμε σοβαρές υπόνοιες ότι δεν υπήρξε ποτέ τραυματισμός. Άλλωστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε δική της κάμερα ακριβώς πίσω από την εστία και λογικά θα είχε τραβήξει τα πάντα.
Όμως δεν είδαμε τίποτα.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αν και έχουμε ένα. παράπονο καθώς ένα ματς που έπρεπε να λήξει με 3-0, ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ

1. «Βουτιά» του Σίλντεφελντ, δίνεται φάουλ αντί κίτρινη κάρτα για θέατρο
2. Κραυγαλέο φάουλ στο Ζε Εντουάρντο που δεν δίνεται και στην συνέχεια γίνεται το 0-1.
3. Δίνεται φάουλ σε χέρι του Αμπέντ αλλά και όχι κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη.
4. Αγκωνιά του Ρισβάνη στον Περογαμβράκη έμεινε ατιμώρητη.
5. Καθαρό τράβηγμα στον Περογαμβράκη εντός περιοχής δεν δόθηκε πέναλτι.
6. Καθαρό φάουλ πάνω στον Ζε Εντουάρντο στα όρια της περιοχής δεν δίνεται.
7. Ο Παπάζογλου «γκρεμίζεται» από δύο αντιπάλους εντός περιοχής, πάλι δεν δόθηκε πέναλτι.
8. Δεν δίνεται δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μέντες.
9. Χέρι του Λαγού δεν δίνεται ούτε το φάουλ, ούτε η κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.