Απολογία, εξηγήσεις και – τουλάχιστον – χρηματικό πρόστιμο (video)

Το δεύτερο επεισόδιο της σημερινής προπόνησης εκτυλίχθηκε και αυτό στη Νέα Μεσημβρία. Μετά την πρωινή προπόνηση άπαντες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις τέσσερις στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου» για να συζητήσουν όσα αγωνιστικά και μη συνέβησαν χτες στην ήττα από τον Πλατανιά.

Το δεύτερο επεισόδιο της σημερινής προπόνησης εκτυλίχθηκε και αυτό στη Νέα Μεσημβρία. Μετά την πρωινή προπόνηση άπαντες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις τέσσερις στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου» για να συζητήσουν όσα αγωνιστικά και μη συνέβησαν χτες στην ήττα από τον Πλατανιά. Με την αρωγή οπτικοακουστικών μέσων ο Χουμπ Στέφενς έδειξε στους ποδοσφαιριστές του συγκεκριμένες φάσεις για τις οποίες η τεχνική ηγεσία ζήτησε εξηγήσεις για την αγωνιστική συμπεριφορά που επέδειξαν οι εκάστοτε πρωταγωνιστές της. Οπως ήταν λογικό, σημαντικό μέρος της συζήτησης απασχόλησε η φάση κι όσα διημείφθησαν ανάμεσα στον τεχνικό του «Δικεφάλου» και τον Μίροσλαβ Στοχ σε φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση: «Με σαφώς μεγαλύτερη ψυχραιμία σήμερα, ο προπονητής έκανε συστάσεις σε ήπιο τόνο στον ποδοσφαιριστή και του τόνισε ότι αντιδράσεις σαν την δική του εκθέτουν συνολικά την ομάδα.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Στέφενς αλλά κι τους συμπαίκτες του, αντιλαμβανόμενος το λάθος του, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η έκφρασή του δεν ειπώθηκε για να προσβάλλει τον προπονητή, αλλά ως αντίδραση για την δυσκολία συνεννόησης σ? εκείνη τη φάση του αγώνα. Ο Στοχ θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού της ομάδας κι από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή αν θα επιβάλλει και αγωνιστική τιμωρία, με το θέμα πάντως να θεωρείται λήξαν μετά την κουβέντα των δυο ανδρών».

Πέραν αυτών, είναι γεγονός πως ο Ολλανδός τεχνικός πληροφορήθηκε τα λεγόμενα του διεθνή Σλοβάκου λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης, δίχως να έχει αντιληφθεί νωρίτερα κάτι πιο συγκεκριμένο. Πάραυτα, εμφανίστηκε ψύχραιμος κι από εκείνη  τη στιγμή κατέστησε σαφές πως πρώτα ήθελε να ξαναδεί με προσοχή στη λεπτομέρεια την αλληλουχία των σκηνών, ν’ ακούσει τον Στοχ κι ακολούθως θα τοποθετούνταν ανακοινώνοντας και τις όποιες αποφάσεις του. Οτι και να ειπωθεί πλέον για πιθανές αγωνιστικές συνέπειες στον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό θ’ ανήκει στη σφαίρα της εικασίας. Ενδεχομένως τα όποια συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την αυριανή ανακοίνωση της αποστολής για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ (19.30).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.