Στη διάθεση του Βεργέτη και ο Μπαράλες

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα τόσο για τη νίκη επί της Καλλονής όσο και για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα τόσο για τη νίκη επί της Καλλονής όσο και για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Οι Αρκάδες παρέμειναν για 8η συνεχόμενη αγωνιστική αήττητοι με τον Στάικο Βεργέτη να χαρακτηρίζει μεστή την εμφάνιση των παικτών του στο ματς με την Καλλονή.

Ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης θα ήθελε πάρα πολύ να επιβραβεύσει τους παίκτες του για την καλή εμφάνιση με ένα ρεπό όμως η πίεση είναι μεγάλη καθώς υπάρχει αγωνιστική την Τετάρτη με τους Αρκάδες να υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και έτσι το πρωί της Δευτέρας τους είχε κανονικά προπόνηση.

Τα ευχάριστα για τον Βεργέτη ήρθαν από τον Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του για το ματς με το «τριφύλλι»
Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό (19.30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.