Μετά τη νίκη, συντήρηση στον Εργοτέλη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης οδήγησε την κρητική ομάδα στην πρώτη νίκη επί των ημερών του, μετά το 1-0 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, με την προετοιμασία του Εργοτέλη για την επόμενη υποχρέωση να συνεχίζεται κανονικά.
Δημοσίευση: 03/02/2014 - 15:40
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης οδήγησε την κρητική ομάδα στην πρώτη νίκη επί των ημερών του, μετά το 1-0 στη Νέα Σμύρνη  με τον Πανιώνιο, με την προετοιμασία του Εργοτέλη για την επόμενη υποχρέωση να συνεχίζεται κανονικά.

Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Τετάρτη (5/2) τη Βέροια, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει για το ματς αυτό, μεταξύ άλλων, τους Μεχία και Ρέντζα που είναι τιμωρημένοι λόγω της αποβολής τους απέναντι στους «κυανέρυθρους».

Τη Δευτέρα (3/2) όσοι αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία στην πρωινή προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς χώρους. Με ατομικό συνέχισαν οι τραυματίες Κοιλιάρας και Μπαμ Μπαμ, ενώ η επόμενη προπόνηση για τον Εργοτέλη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (4/2) στις 15.30. Μετά θ΄ ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τη Βέροια.