Μετά τη νίκη, συντήρηση στον Εργοτέλη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης οδήγησε την κρητική ομάδα στην πρώτη νίκη επί των ημερών του, μετά το 1-0 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, με την προετοιμασία του Εργοτέλη για την επόμενη υποχρέωση να συνεχίζεται κανονικά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης οδήγησε την κρητική ομάδα στην πρώτη νίκη επί των ημερών του, μετά το 1-0 στη Νέα Σμύρνη  με τον Πανιώνιο, με την προετοιμασία του Εργοτέλη για την επόμενη υποχρέωση να συνεχίζεται κανονικά.

Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Τετάρτη (5/2) τη Βέροια, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει για το ματς αυτό, μεταξύ άλλων, τους Μεχία και Ρέντζα που είναι τιμωρημένοι λόγω της αποβολής τους απέναντι στους «κυανέρυθρους».

Τη Δευτέρα (3/2) όσοι αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία στην πρωινή προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς χώρους. Με ατομικό συνέχισαν οι τραυματίες Κοιλιάρας και Μπαμ Μπαμ, ενώ η επόμενη προπόνηση για τον Εργοτέλη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (4/2) στις 15.30. Μετά θ΄ ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τη Βέροια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.