Ενότητα και ομιλία για τους “κυανέρυθρους”

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το κλίμα στα αποδυτήρια των «κυανέρυθρων» ήταν βαρύ μετά την αναπάντεχη ήττα από τον Εργοτέλη των 9 ποδοσφαιριστών (0-1). Έτσι, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος για αρκετή ώρα μέσα στα αποδυτήρια είχε συζήτηση με τους παίκτες της ομάδας.
 
«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, περνάμε δύσκολα, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Όπως και να ‘χει, όμως, οφείλουμε να βάλουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας. Κανένας μας δεν είναι πάνω από τον Πανιώνιο. Είμαστε μόνοι μας και οφείλουμε για την ιστορία του συλλόγου να παλέψουμε μέχρι τέλος. Έχουμε ξαναβρεθεί σ’ αυτή τη θέση, τα καταφέραμε και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε και τώρα. Από εδώ και στο εξής, σε κάθε ματς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε καθαρό μυαλό» ήταν κάποια από τα λόγια του Παναγόπουλου στα πλαίσια συζήτησης με τους παίκτες της ομάδας.
 
Στη συνέχεια και μετά το τέλος της προπόνησης τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές μαζεύτηκαν για καφέ στο ξενοδοχείο που καταλύει πριν από κάθε εντός έδρας ματς η αποστολή προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες. Το ζητούμενο σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι να υπάρχει ενότητα και να βγει η χρονιά με το μικρότερο δυνατό κόστος.
 
Στα αγωνιστικά πλάνα, ο Παύλος Μητρόπουλος επιστρέφει από τιμωρία, ενώ διαθέσιμος μετά από σχεδόν ένα μήνα είναι και ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.