Η απόδοση των δανεικών ποδοσφαιριστών

Ο κατάλογος των δανεικών ποδοσφαιριστών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άλλες ομάδες μεγάλωσε κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει τα δρώμενα όλων όσων αγωνίστηκαν το περασμένο διήμερο.

Ο κατάλογος των δανεικών ποδοσφαιριστών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άλλες ομάδες μεγάλωσε κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει τα δρώμενα όλων όσων αγωνίστηκαν το περασμένο διήμερο. Αναλυτικά: «Ο Ινιγο Λόπεθ συμμετείχε στην αποστολή της Θέλτα, αλλά δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του στην έδρα της.πρώην ομάδας του Γρανάδα. Μάλιστα η Θέλτα επικράτησε με 1-2. Ο Σαρλς Ιτάνζ αγωνίστηκε βασικός και πάλι στη νίκη της Κόνυασπορ με 3-0 επί της Σίβασπορ. Ο Χρήστος Ιντζίδης κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη του Λεβαδειακού και του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου, που του εμπιστεύτηκε θέση βασικού στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον των Ιωαννίνων. Η ομάδα του έχασε με 2-1 κι ο ίδιος αντικαταστάθηκε στο 59′.
Ο Κώστας Παναγιωτούδης αγωνίστηκε για 8 λεπτά στο τέλος, στην ήττα του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη με 0-1. Εκτός αποστολής της Βέροιας ήταν ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος στην εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Στη football league, ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε 0-1 μέσα στη Δράμα με πανέμορφο γκολ από ατομική ενέργεια του Πέλκα. Βασικοί αγωνίστηκαν επίσης οι Τζανδάρης και Πόποβιτς. Ντεμπούτο στην κατηγορία έκανε και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με τη φανέλα του Αιγινιακού, που πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Βόλο, εναντίον της τοπικής Νίκης. Ο Κωστής Δεμηρτζόγλου δεν αγωνίστηκε στο ίδιο παιχνίδι. Επίσης, δεν αγωνίστηκε ο Νίκος Μελίσσας στην εντός έδρας ισοπαλία του Φωκικού με τον Ολυμπιακό Βόλου (2-2), ενώ σήμερα θα αγωνιστούν οι Λαμπάκης και Κάρταλ, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στην έδρα της Ζακύνθου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.