«Πρέπει να ζητήσει συγνώμη ο ΟΦΗ»

Αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στα όσα τόνισε ο Ανδρέας Μανουσάκης για το αντικείμενο που χτύπησε στον Στέφανο Καπίνο.

Αντέδρασε ο Παναθηναϊκός στα όσα τόνισε ο Ανδρέας Μανουσάκης για το αντικείμενο που χτύπησε στον Στέφανο Καπίνο. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ, Νικόλας Βασιλαράς, τόνισε πως οι Κρητικοί έπρεπε να ζητήσουν και συγνώμη. Ο Βασιλιαράς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

Αρχικά, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός πληρώνει κάθε εβδομάδα. Όσα έχει πληρώσει, τα έχει πληρώσει όλη η υπόλοιπη λίγκα. Αυτά που ακούστηκαν είναι αστεία. Εμείς αν μη τι άλλο θα περιμέναμε μια συγγνώμη από τον ΟΦΗ. Αντ’ αυτού ακούσαμε ‘αν έγινε’ αυτό με τον Καπίνο. Θα μας πουν σε λίγο ότι από τη συγκίνηση είχε δακρύσει ή είχε βγάλει κριθαράκι το μάτι του».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αντί να πει ο ΟΦΗ ένα ευχαριστώ, που δεν γράφτηκε το περιστατικό και γλίτωσε την τιμωρία, βγαίνει κι από πάνω. Ξέρουν όλοι με ποιον παίζει ο ΟΦΗ στο Κύπελλο στην πορεία. Πρόσφατα είχε χτυπηθεί ο Ορμπάιθ στο ίδιο γήπεδο και δεν τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ γιατί έπαιζε μετά με τον Παναθηναϊκό. Πέρσι χτυπήθηκε ο Μαυρίας, φάνηκε στην τηλεόραση και το πρόστιμο ήταν λίγο κάτω από 10.000 ευρώ για τον ΟΦΗ».

Τέλος, ο Βασιλαράς τόνισε για τη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης: «Γίνεται και πάλι το λεγόμενο τσουβάλιασμα. Ο Παναθηναϊκός δεν διαμαρτύρεται μόνο για το γκολ του ΟΦΗ που ξεκίνησε από οφσάιντ, αλλά γενικά για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.