Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τέθηκαν τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Δημοσίευση: 03/02/2014 - 11:28

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τέθηκαν τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα εισιτήρια θα διατίθενται από τη Δευτέρα, έως την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, την ερχόμενη Κυριακή, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τίθενται από σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια της ΘΥΡΑΣ 4 του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με πρόθεση να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και σε ανταπόδοση της αγάπης τους τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σε μειωμένη τιμή για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τα οποία θα ισχύσει επιπλέον και αποκλειστική διάθεση για τις δύο πρώτες ημέρες (3/2 & 4/2) Από την Τετάρτη, 5/2 η διάθεση θα γίνεται ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, όπως γινόταν και μέχρι σήμερα θα ενισχύουν την προσπάθεια ανάπλασης της ιστορικής μας έδρας, έως ότου η Λεωφόρος ανανεωθεί όπως αρμόζει στη μεγάλη ιστορία και στον υπερήφανο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες διάθεσης είναι από σήμερα, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου μέχρι και το Σάββατο 8/2 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Οι Σύμμαχοι θα προσέρχονται στο σημείο διάθεσης για ν' αγοράσουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν μέχρι 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να εγγραφούν Μέλη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, μπορούν να προσέρχονται από την πρώτη κιόλας ημέρα διάθεσης (3/2) και με την επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας, να κάνουν την εγγραφή επί τόπου και να προμηθεύονται τα μειωμένα εισιτήρια του αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 9/2 η διάθεση θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:

ΘΥΡΕΣ 6, 7, 13 και 14, 1, 5Β, 5Γ, 8 και 12: Σύμμαχοι 15 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 20 Ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 2, 4, 5Α, 9 και 11: Σύμμαχοι 20 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 25 Ευρώ.
ΘΥΡΑ 10: Σύμμαχοι 30 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 40 Ευρώ.
ΘΥΡΑ 3: Σύμμαχοι 50 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 60 Ευρώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 - 17:30.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης».