Σίλντενφελντ: “Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα, όμως επέλεξα να παραμείνω… “

Έφτασε στο ...παραένα στην μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού, όμως όπως αποκαλύπτει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη επέλεξε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Έφτασε στο …παραένα στην μεταγραφή του σε σύλλογο του εξωτερικού, όμως όπως αποκαλύπτει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη επέλεξε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης αμυντικός επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον ξένου συλλόγου για την απόκτηση του, εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι και αναφέρεται στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο novasports.gr:
 
Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Παναθηναϊκού και την δύσκολη συνέχεια:
 
“Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε μια νεανική ομάδα και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Πηγαίνουμε τη μια επάνω και την άλλη κάτω. Σε ένα παιχνίδι παίζουμε καλά και στο άλλο όχι… Άρα πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση και αν είναι εφικτό να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Και ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει την επόμενη σεζόν;”
 
Για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη:
 
“Έχω εμπειρία από την περσινή σεζόν, όταν αντιμετώπισα τον Αστέρα Τρίπολης. Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι καλή ομάδα. Ίσως όχι τόσο καλή όσο η περσινή, όμως ακόμα διαθέτουν ποιότητα, παίζουν εντός έδρας και δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι εκεί”.
 
Για τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ:
 
“Νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που δώσαμε κόντρα στον ΟΦΗ. Νομίζω ότι θα έχουμε λίγο περισσότερο χώρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο και ελπίζω το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε”.
 
Για όσα είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για πιθανή μεταγραφή του σε Αγγλικό σύλλογο:
 
“Δεν είχα μιλήσει όλο αυτό το διάστημα. Υπήρξαν κάποια πράγματα, δεν θέλω να πω που και τι, αλλά δεν ήθελα να χάσω το μυαλό μου με όλο αυτό. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν αυτός ο σύλλογος και η παραμονή μου στον Παναθηναϊκό. Βρίσκομαι εδώ περίπου έξι μήνες… Εντάξει, δεν ήταν οι καλύτεροι έξι μήνες της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, ωστόσο προσπαθώ. Θέλω να παίξω καλύτερα και θέλω να παραμείνω εδώ. Αυτό που επιθυμώ είναι να παίξω καλύτερα και ίσως και να παραμείνω και μετά (το τέλος του δανεισμού) στην ομάδα…
 
Για το αν υπήρξε όντως ενδιαφέρον από ξένο σύλλογο αυτό το διάστημα:
 
“Ναι, υπήρξε ενδιαφέρον. Όμως έχουν τελειώσει όλα αυτά. Μένω τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και αυτό ήταν”.
 
Για το αν θεωρεί ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του:
 
“Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος με την απόδοση μου τους τελευταίους πέντε μήνες. Ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ και πρέπει να το κάνω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.