Μπακάκης: "Ατυχήσαμε..." (video)

Ο Παναιτωλικός με βάση την εικόνα του, θα μπορούσε να είχε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μπακάκης στο Γιάννη Φάκαρο και στην κάμερα του Novasports.
Δημοσίευση: 02/02/2014 - 17:55
Ο Παναιτωλικός με βάση την εικόνα του, θα μπορούσε να είχε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Μπακάκης  στο Γιάννη Φάκαρο και στην κάμερα του Novasports. 

"Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το οποίο είναι κάτι πολύ δύσκολο. Από εκεί και πέρα το γκολ της ισοφάρισης ήταν από στημένη φάση από μπέρδεμα της φάσης. Δηλαδή δεν μπήκε το γκολ από οργανωμένη επίθεση και αυτό μας δυσαρεστεί. 

Ηταν λογικό μέσα στο Καραϊκσάκης ο Ολυμπιακός να πιέσει. Κέρδισε κάποια κόρνερ και κάποια στημένα. Στη φάση του πέναλτι πήγα να διώξω την μπάλα με το κεφάλι, μπερδεύτηκα με τον συμπαίκτη μου που ήταν μπροστά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου, το οποίο ήταν κοντά στο σώμα μου. Δεν γνωρίζω αν ήταν πέναλτι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε...
Με την εικόνα που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο και έτσι όπως παίξαμε ήταν ευκαιρία να πάρουμε το βαθμό, αλλά ατυχήσαμε", ήταν τα λόγια του νεαρού άσου.   

Στο video οι δηλώσεις Μπακάκη και Καμαρά στην κάμερα του Novasports