Ντόστανιτς: «Δώσαμε τα πάντα για τη νίκη» (video)

Μετά την αναμέτρηση στη Βέροια οι προπονητές των δύο ομάδων παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Ράτκο Ντόστανιτς να τονίζει ότι η ομάδα του τα έδωσε όλα για τη νίκη ενώ ο Άκης Μάντζιος δήλωσε ότι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής.

Μετά την αναμέτρηση στη Βέροια οι προπονητές των δύο ομάδων παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Ράτκο Ντόστανιτς να τονίζει ότι η ομάδα του τα έδωσε όλα για τη νίκη ενώ ο Άκης Μάντζιος δήλωσε ότι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ντόστανιτς: «Χάσαμε δυο πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή. Έχουμε μεγάλη πίεση και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Μπήκαμε καλά στο σημερινό ματς, κερδίσαμε πέναλτι αλλά δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Στην συνέχεια όμως δεν ήμασταν καλοί και δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε.

Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα, είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Σήμερα ο Πανθρακικός ήταν πιο τυχερός και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Ο αντίπαλος καλός ακόμα και με δέκα παίκτες. Είναι επικίνδυνη ομάδα που παίζει την κόντρα, αλλά δεν τους αφήσαμε χώρο.

Δεν έχουμε χρόνο να αναλύσουμε τα πράγματα, καθώς την Τετάρτη ακολουθεί το ματς με τον Εργοτέλη και πρέπει να σκεφτόμαστε πλέον μόνο αυτό. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είπε: «Το έχουμε ξαναπεί ότι χρειαζόμαστε παίκτες, αλλά να είναι ικανοί να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα».

Μάντζιος: «Ήταν εξ’ αρχής ένα δύσκολο ματς και έγινε ακόμα δυσκολότερο με την αποβολή του Πασχαλάκη στα πρώτα λεπτά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν έναν παλικαρίσιο βαθμό. Ήταν ήρωες!

Η Βέροια μας πίεσε αρκετά αλλά καταφέραμε και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Εκτός από το βαθμολογικό κέρδος, σήμερα κερδίσαμε και παίκτες όπως για παράδειγμα ο Αθανασιάδης.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Απομένουν ακόμη δώδεκα παιχνίδια και σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα για την πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.