Μίτσελ: «Έλλειψη συγκέντρωσης» (video)

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε συγκεντρωμένος απέναντι στον Παναιτωλικό για αυτό και αντιμετώπισε δυσκολίες, όπως υποστήριξε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου. «Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολλή καλή ομάδα» σχολίασε ο Χάβος.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε συγκεντρωμένος απέναντι στον Παναιτωλικό για αυτό και αντιμετώπισε δυσκολίες, όπως υποστήριξε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου. «Ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολλή καλή ομάδα» σχολίασε ο Χάβος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για τις δυσκολίες του σημερινού ματς: «Έχει να κάνει με το γεγονός πως σήμερα ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλός και με το ότι εμείς στο α’ μέρος δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν καλοί, αλλά δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα. Δεν θέλω να μειώσω την αξία του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο. Είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ καλά, έχει αξία και έχει και καλό προπονητή.

Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο α’ μέρος. Στο β’ βελτιωθήκαμε και κερδίσαμε δίκαια το ματς. Προερχόμασταν από δυο ματς συνεχόμενα που παίξαμε καλά, με Ξάνθη και Ατρόμητο. Μία είδηση που βγάζουμε από τον σημερινό αγώνα είναι πως εάν δεν παίζουμε ομαδικά και καλά ως σύνολο, τότε μπορούν οι άλλες ομάδες να μας δημιουργήσουν προβλήματα».

Για τους παίκτες του Παναιτωλικού ως μονάδες: «Είναι πολύ καλοί παίκτες όλοι. Αυτό οφείλεται στον προπονητή τους. Ο κάθε παίκτης ξέρει πολύ καλά τι να κάνει και το κάνει πάντα όπως πρέπει. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που δεν έχει ηττηθεί στο γήπεδό της από καμία από τις μεγάλες ομάδες. Έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και πήρε ισοπαλία από εμάς. Αυτό οφείλεται στον συνάδελφό μου.

Συνήθως όταν μία ομάδα δεν πηγαίνει καλά λέμε πως φταίει ο προπονητής και όταν παίζει καλά, λέμε πως φταίνε οι παίκτες. Τώρα έρχεται ένας προπονητής να πει για την δουλειά του τεχνικού. Τουλάχιστον με τον συνάδελφό μου έχουμε αμοιβαία κατανόηση πάνω σε αυτό και πολύ καλή σχέση».

Για τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού και τις φάσεις από σέντρες ή στημένα: «Δεν συμφωνώ μαζί σας. Σήμερα είχαμε 6-7 καλές ευκαιρίες. Έχουμε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο όταν ο αντίπαλός μας δεν μας αφήνει να παίζουμε αλλιώς. Αυτό που έφταιγε σήμερα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος, ο αντίπαλος σου δημιουργεί προβλήματα. Υπάρχουν πολλά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στις σέντρες. Δεν έχετε θυμώσει μαζί μου που διαφωνώ, ε; (γέλια). Θα ξαναδούμε το παιχνίδι να δείτε τις ευκαιρίες».

Για τους παίκτες από τις ακαδημίες: «Είμαι ένας παίκτης που προέρχεται από ακαδημίες και ξέρω την σημασία τους. Έχω πει στην ομάδα να υπάρχει συνεργασία. Οι Βούρος, Βέργος και Χουτεσιώτης προπονούνται καθημερινά με την πρώτη ομάδα. Αυτό αποδεικνύει τα λεγόμενά μου και το πόσο υπολογίζω τις ακαδημίες. Θέλω μία ομάδα με πιο μικρό ρόστερ για να έχουν χώρο και τα παιδιά των ακαδημιών. Με 27 παίκτες είναι δύσκολο να βρουν χώρο τα νέα παιδιά».

Για τους Καμαρά και Μπακάκη: «Ο Καμαρά είναι ένας παίκτης για τον οποίο έχω ξαναπεί καλά λόγια. Ενώ πιο παλιά έπαιζε στα πλάγια και τώρα φορ είναι ένας πολύ βασικός παίκτης για τον Παναιτωλικό. Μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους αν δεν τον προσέξεις. Με την ταχύτητά του είναι πολύ επικίνδυνος. Ο Μπακάκης έχει μεγάλο ενδιαφέρον ως παίκτης για κάθε προπονητή. Όπου και εάν αγωνίζεται μπορεί να πάει πολύ καλά».

Για τις επιλογές του στη λίστα της UEFA και το αν θα χτυπάει από εδώ και πέρα τα πέναλτι ο Κάμπελ: «Εμείς πρέπει να παραδώσουμε την λίστα στην UEFA. Επιτρέπονται τρεις αλλαγές κι ενώ εμείς είχαμε πέντε αποχωρήσεις. Είναι ένα πρόβλημα για το οποίο καλούμαστε να βρούμε λύσεις. Θα τις βρούμε τις λύσεις. Είπα πως δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται τον Γενάρη με αποχωρήσεις και προσθήκες. Ευτυχώς τελείωσε. Για τα πέναλτι έχουμε ως πρώτη επιλογή τον Τσόρι. Τώρα δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαμε τον Κάμπελ».

Για τον Βαλντές και το αν ο Ολυμπιακός θα είναι σε ετοιμότητα για τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Βαλντές είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ. Έχει καταπληκτική όρεξη. Σήμερα ήθελε να παίξει. Είναι μία καλή αρχή για τον ίδιον επειδή το θέλει πολύ. Είναι λίγο περίεργο το πόσο λίγο θυμάστε σχετικά με την εικόνα της ομάδας. Λίγο πριν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ είχαμε κριτική γιατί δεν παίζαμε καλά. Περιέργως όταν ξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ παίζαμε πολύ καλά.

Σας διαβεβαιώνω πως ο προπονητής είμαι εγώ. Είμαι ο ίδιος. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι, αλλά και η ομάδα. Όμως η ψυχολογία αλλάζει όταν πλησιάζει ένα τόσο μεγάλο ματς, όπως αυτό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό βοηθάει. Πριν την Παρί είχαμε παίξει με την Καλλονή. Θυμάμαι ένα εξώφυλλο που μου είχαν μεταφράσει “τι συμβαίνει εδώ, κύριε Μίτσελ”.

Μετά παίξαμε με τον Ατρόμητο, νικήσαμε αλλά υπήρχαν πάλι αμφιβολίες. Στην διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα βελτιωνόταν και στο πρωτάθλημα. Πάντα γίνεται προσπάθεια να είναι η ομάδα σε τέτοιο επίπεδο. Σε τόσο καλό επίπεδο. Ξέρω πως ο κόσμος εμπιστεύεται τους παίκτες μας. Θα δείτε πως εάν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, θα είμαστε έτσι έως το τέλος της χρονιάς. Οι αγωνιστικές περίοδοι είναι πολύ μακρινές για να είμαστε συνέχεια σε φόρμα. Γερνάμε».

Για τον Πέρες και τον Ολαϊτάν: «Ήδη είναι έτοιμος ο Πέρες. Γυρίζει σήμερα το βράδυ. Από αύριο ξεκινά κανονικά μαζί μας. Θα είναι έτοιμος για την Τετάρτη. Ενώ ο Μάικλ είναι καλός και σκοράρει, όταν αλλάζει θέση έχει δυσκολίες. Δεν το λέω για να θίξω τον Μάικλ. Είναι εκπληκτικός το τελευταίο διάστημα. Απλώς όταν αλλάζει ένας παίκτης θέσεις στην ομάδα μας έχει δυσκολίες, όπως έχει γίνει και με τον Φουστέρ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάβου:

Για το ματς με Ολυμπιακό και τα θύματα της Θύρας 7: «Καταρχήν όπως είπα και μετά το ματς ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων της Θύρας 7. Να μην γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε γήπεδο. Να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους. Στο αγωνιστικό μέρος για εμάς είναι θετικό πως ο Ολυμπιακός δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο.

Εμείς μπήκαμε καλά, κλείσαμε χώρους και πήγαμε τον αγώνα σε κόντρα επίθεση με τον Καμαρά, όπου και σκοράραμε. Ότι δεχθήκαμε δύο γκολ με κόρνερ και πέναλτι μας στεναχωρεί και εμένα και τα παιδιά. Όταν τα δέχεσαι έτσι δεν είναι ό,τι καλύτερο. Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Φτάσαμε σε διάστημα 2 μηνών να είναι ο σύλλογος ανταγωνιστικός απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα της Ελλάδας. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα στον Ολυμπιακό για τους αγώνες με την Γιουνάιτεντ και να περάσει στους ‘8’. Συγχαρητήρια στον κύριο Μίτσελ για την δουλειά που κάνει με τον Ολυμπιακό. Είναι τιμή για την Ελλάδα να έρχονται εδώ προπονητές όπως ο Μίτσελ και ο Βαλβέρδε και να μας μαθαίνουν πράγματα εδώ».

Για τη φάση του πέναλτι: «Ήμουν μακριά. Ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά στην φάση. Ήταν 3 δικοί μας. Δεν είχαμε αντίπαλο εκεί».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Θέλει συνεχή προσπάθεια. Θέλει διαρκώς δουλειά και επαγρύπνηση. Στα πρώτα ματς στο Αγρίνιο δεν ήμασταν καλοί και ας κερδίζαμε. Φτάσαμε στο επίπεδο του να παίζουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο Αγρίνιο. Εκτός δεν είναι και τόσο εύκολο. Ο κόσμος βέβαια θέλει αμέσως αποτελέσματα. Δουλεύουμε όμως και για τα εκτός έδρας ματς και έχουμε κάνει βήματα προόδου. Βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Για τη συνέχεια του Παναιτωλικού: «Δεν είναι εύκολο κανένα ματς. Δεν τελειώνει πριν το παίξεις. Είναι θετικό πως στα 12 ματς που απομένουν έχουμε αρκετά παιχνίδια στο Αγρίνιο. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τον αντίπαλο: «Ο Ολυμπιακός μέχρι έναν μήνα πριν ήταν πολύ καλά. Είχε βρει ρυθμό. Έρχονται τα ματς με την Γιουνάιτεντ όμως. Είναι λογικό να μην είσαι φορμαρισμένος για ένα διάστημα. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια καλά. Έχω δει πως γίνεται καλή δουλειά στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.