Τα στατιστικά του Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

Με την παράδοση στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Πλατανιά, στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Με την παράδοση στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Πλατανιά, στην αναμέτρηση της Κυριακής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε τα στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Διαβάστε στατιστικά και ενδιαφέροντα στοιχεία για τις προηγούμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.

3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Πλατανιά μετρά ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος σε τρία ματς με την ομάδα της Κρήτης έχει επικρατήσει δύο φορές στην Θεσσαλονίκη και μια σην Κρήτη με 2-1 σε μια αναμέτρηση που ξεκίνησε και εκείνη στις 19:30.
 
5 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στα τρία ματς με τον Πλατανιά και τα τρία από αυτά τα πέτυχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Τα δύο από αυτά ήταν στο περσινό ματς στην Κρήτη, στο οποίο και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Το μοναδικό γκολ του Πλατανιά είχε σημειώσει ο Τετέ. Τα άλλα δύο γκολ του ΠΑΟΚ τα έχουν πετύχει οι Λίνο, Βούκιτς.
 
10 ματς έχει δώσει  ΠΑΟΚ εκτός έδρας αυτή τη σεζόν με απολογισμό 5 νίκες – 2 ισοπαλίες – 3 ήττες. Στα επτά ματς έχει σημειώσει γκολ, στις τρεις ήττες του δεν κατάφερε να σκοράρει. Στην Κρήτη, ο Δικέφαλος έχει βρει δίχτυα και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του, στα τρία ματς με τον ΟΦΗ και σε ένα με τον Πλατανιά.
 
4 διαφορετικούς προπονητες σε τέσσερα ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ο Πλατανιάς, με τον Νίκο Αναστόπουλο, τον νυν προπονητή της ομάδας των Χανίων να είναι ο τελευταίος σε αυτή τη λίστα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.