Διπλή επιστροφή για τον Μάουρερ

Στη διάθεση του Ράινερ Μάουρερ τέθηκαν οι Παΐτο και Κάλβο, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του Ράινερ Μάουρερ τέθηκαν οι Παΐτο και Κάλβο, εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα. Οι δυο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις της ακριτικής ομάδας και τέθηκαν στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού. Από εκεί και πέρα, οι Ακρίτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής, με όσους αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Για τον αγώνα της Τετάρτης, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας: «Επιστροφή στην βάση για την SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το παιχνίδι με τον Άρη και το ισόπαλο 1-1. Την Κυριακή το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στην οποία οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατιάτικου αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στις ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.

Η ισοπαλία στο παιχνίδι του Κλ. Βικελίδης θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όμως περιθώρια για περισσότερες παρόμοιες σκέψεις δεν υπάρχουν καθώς ακολουθεί το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “SKODA ΞΑΝΘΗ Arena”, σε μία αναμέτρηση στην οποία η νίκη είναι μονόδρομος.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου, ο Καρίμ Σολτάνι είδε την 4η φετινή του κίτρινη κάρτα κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, το οποίο θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες. Στα θετικά συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Παΐτο και Κάλβο στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ράινερ Μάουρερ για το παιχνίδι της Τετάρτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τζουλιάν Ντε Γκούζμαν (είχε δηλωθεί να εκτίσει τις 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.