Αρκετά τα «πράσινα» παράπονα

Παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έχει ο Παναθηναϊκός, την ίδια στιγμή που προβλημάτισε η εικόνα των «πράσινων», κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έχει ο Παναθηναϊκός, την ίδια στιγμή που προβλημάτισε η εικόνα των «πράσινων», κυρίως στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» γκρινιάζουν για τα όσα δεν έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, για τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως για το αντικείμενο που χτύπησε τον Στέφανο Καπίνο. Παράλληλα, υπάρχουν παράπονα και για τη φάση της αποβολής του Ρισβάνη, καθώς είχε προηγηθεί οφ σάιντ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει την Κυριακή από την Κρήτη και θα μεταφερθεί κατευθείαν στο Κορωπί, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας. Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες του, από την ένταση της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει λύσεις και για την εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι», κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με του Κρητικούς. Επίσης, στο όριο των καρτών βρίσκονται οι Λαγός και Μέντες. Ο Ολλανδός μέσος έχει τρεις και ο Έλληνας έξι κάρτες. Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπολογίζεται ο Ρισβάνης, λόγω της αποβολής του.

Στη διάθεση του Αναστασίου θα επιστρέψει ο Ζέκα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Τις επόμενες ημέρες ο Έλληνας τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του, για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του, στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.