Με το βλέμμα στους νεοαποκτηθέντες

Στα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα θα είναι στραμμένη η προσοχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (15:00 Novasports 2).

Στα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα θα είναι στραμμένη η προσοχή των φιλάθλων του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (15:00 Novasports 2). Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας τους Μαρκάνο και Βαλντέζ, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου. Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο εφετινό πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Φουστέρ, Σιόβας και Πέρες.

Ο Μίτσελ φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Ο Ρομπέρτο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Παπαδόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Οι Χολέμπας και Σαλίνο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μανιάτη και Σάμαρη στη μεσαία γραμμή, σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οιο Κάμπελ, Ολαϊτάν και Ντομίνγκες θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Σαβιόλα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ολυμπιακός μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.