Βανγκέλι: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Άρη εμφανίστηκε ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος αναφέρθηκε και στον στόχο της παραμονής του Άρη στην κατηγορία.

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Άρη εμφανίστηκε ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος αναφέρθηκε και στον στόχο της παραμονής του Άρη στην κατηγορία. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τους «κίτρινους», ως το σπίτι του, ενώ αποκάλυψε πως είχε και άλλες προτάσεις από ελληνικές ομάδες. Ο Βανγκέλι μίλησε στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Αναλυτικά:

Κρίστι, χαρούμενος για την επιστροφή σου στον Αρη;
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω πως επέστρεψα στο σπίτι μου. Βέβαια δεν είναι μια από τις καλύτερες περιόδους για την ομάδα, ο Αρης όμως ποτέ δεν πεθαίνει. Είναι μεγάλος σύλλογος και με τον κόσμο στον πλευρό του θα παλέψει για να σωθεί».

Περίμενες ότι θα επιστρέψεις σχετικά σύντομα, μετά την αποχώρηση του το 2011;
«Πάντοτε ήταν στο μυαλό μου το ενδεχόμενο να επιστρέψω στον Αρη και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που αποχώρησα. Ούτε ο ίδιος όμως περίμενα να γίνει τόσο σύντομα. Πριν λίγο καιρό το είχα αποκλείσει και δεν το περίμενα».

Εκτός του Αρη, είχες άλλες προτάσεις από ομάδες της Ελλάδος ή του εξωτερικού;
«Συζητούσα με πολλές ομάδες. Για μένα προτεραιότητα ήταν το εξωτερικό, αλλά είχα προτάσεις και από την Ελλάδα».

Πάντως, ο Αρης που βρήκες, δεν έχει καμία σχέση με τον Αρη που άφησε πριν 2,5 χρόνια.
«Οι καταστάσεις αλλάζουν. Τα προβλήματα που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο είναι πάρα πολλά και κυρίως οικονομικής φύσεως. Αυτά επηρεάζουν το αγωνιστικό και έτσι η ομάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει στο δυναμικό της σημαντικούς παίκτες».

Οι περισσότεροι πάντως θεωρούν τον Αρη ήδη καταδικασμένο.
«Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Η ομάδα έχει δυνατότητες και αυτό φάνηκε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Πρέπει όμως να είμαστε πιο προσεκτικοί και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Ανέφερες τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Μπορείς να εξηγήσεις πως η ομάδα έχασε μέσα σε δέκα λεπτά μία σίγουρη νίκη;
«Το λάθος ήταν στο πρώτο γκολ. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και από το πουθενά δεχθήκαμε ένα τέρμα. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Αρης δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά. Αλλά του στοίχισαν οι στημένες φάσεις. Μία ομάδα για να δουλέψει σωστά, πρέπει να είναι οργανωμένη σε όλους τους τομείς».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Σούλη Παπαδόπουλο;
«Είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς. Κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βγάλει τον Άρη από τη δύσκολη θέση και μακάρι να το πετύχει».

Εσύ πότε θα είσαι έτοιμος να αγωνιστείς;
«Πιστεύω να ανεβάσω ρυθμούς και να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να βοηθήσω την ομάδα»

Με δηλώσεις του ο Μανώλης Παπαστεριανός δήλωσε πως πρέπει να πάρεις το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
«Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Το θέμα είναι ο Αρης να βγει από αυτή τη δύσκολη θέση και για αυτό θα προσπαθήσω και εγώ. Πρέπει να τα καταφέρουμε γιατί ο Αρης είναι σημαντικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αν όλα πάνε καλά και ο Αρης σωθεί, θα σκεφτείς την παραμονή σου στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.
«Αυτό δεν μπορώ να το σκεφτώ τώρα. Αν σωθούμε, πρέπει να αλλάξουν πολλά, κυρίως στο οικονομικό. Εγώ ήρθα να βοηθήσω τον Αρη και δεν έχω καμία απαίτηση σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να έρθει ένας επενδυτής και να αλλάξει επίπεδο η ομάδα».

Τι κρατάς από την παρουσία σου στην Ουκρανία και την Τσερνομόρετς;
«Στην Τσερνομόρετς είχα καλές στιγμές, όπως τον τελικό Κυπέλλου και το Σούπερ Καπ. Τα πήγαινα καλά μέχρι τον τραυματισμό μου. Από εκεί και πέρα δεν με βοήθησαν να επιστρέψω δυνατός. Δεν μου έδωσαν τις ευκαιρίες που έπρεπε, αλλά κατά τα άλλα είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε καλό επίπεδο».

Στη σύγκριση του ουκρανικού πρωταθλήματος με το ελληνικό, ποιος κερδίζει;
«Σίγουρα το ουκρανικό. Είναι πολύ πιο μπροστά. Τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω. Μόνο μία, δύο ομάδες της Ελλάδος θα μπορούσαν να σταθούν σε αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.