Γουνδουλάκης: «Να συνεχίσουμε δυνατά για να πάρουμε βαθμούς» (video)

Να μείνουν ενωμένοι είναι το ζήτημα στον Πλατανιά, προκειμένου να έρθουν και οι βαθμοί όπως τόνισε ο Φανούρης Γουνδουλάκης στο novasports.gr.

Να μείνουν ενωμένοι είναι το ζήτημα στον Πλατανιά, προκειμένου να έρθουν και οι βαθμοί όπως τόνισε ο Φανούρης Γουνδουλάκης στο novasports.gr.
 
Αναλυτικά:
 
«Μέσα από τις δυσκολίες πρέπει να γινόμαστε πιο δυνατοί και να παλεύουμε. Είμαστε σε πολλή δύσκολη κατάσταση αλλά έχουμε ακόμα 13 παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν έπεσε ή σώθηκε 13 ματς πριν το τέλος. Το θέμα είναι να είμαστε ενωμένοι και να ζητάμε περισσότερα από τους εαυτούς μας μέσα στο γήπεδο.
 
Πρέπει να προσπαθήσουμε δίνοντας το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να σωθούμε. Ελπίζω να κάνουμε μια καινούρια αρχή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα όλοι ηττώνται.
 
Πρώτα πρώτα πρέπει εμείς να είμαστε αυτοί που πρέπει και να μην κοιτάμε τον αντίπαλο. Αν βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες.
 
Με τον ΟΦΗ δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως έπρεπε και χάσαμε δίκαια. Με τον Παναθηναϊκό ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν πήραμε κανέναν βαθμό. Παίζουμε αρκετά καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πάρουμε βαθμούς.
 
Νομίζω πως η μάχη της παραμονής θα κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και νομίζω πως 5-6 ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.