Στέλνουν τον Λάζιτς οι Ολλανδοί

Δεδομένη θεωρεί ο ολλανδικός Τύπος τη μετεγγραφή του Μπόμπαν Λάζιτς στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν.

Δεδομένη θεωρεί ο ολλανδικός Τύπος τη μετεγγραφή του Μπόμπαν Λάζιτς στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ, στου οποίου τη δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της εφετινής σεζόν. Ο Λάζιτς είχε δέκα συμμετοχές και ένα γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Ο Ολλανδός παίκτης, με βοσνιακές ρίζες αναμένεται να παραμείνει στου Ρέντη έως το τέλος της σεζόν και εφόσον πείσει τον Μίτσελ για την αξία του, τότε θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρολεύκους». Ο Λάζιτς εκπροσωπείται από τον Μίνο Ραϊόλα.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τα ολλανδικά δημοσιεύματα και έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άλλα δημοσιεύματα, θέλουν τους «ερυθρολεύκους» να έχουν επαφές με τον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.