Κούρος: “Εδώ θα κερδίσουμε εμείς” (video)

Ο βασικός αριστερός αμυντικός του Πανιωνίου, Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, το περιστατικό με τον Παναγόπουλο στην προπόνηση της Πέμπτης, τον αγώνα με τον Εργοτέλη, αλλά και το μέλλον του.

Ο βασικός αριστερός αμυντικός του Πανιωνίου, Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, το περιστατικό με τον Παναγόπουλο στην προπόνηση της Πέμπτης, τον αγώνα με τον Εργοτέλη, αλλά και το μέλλον του.
 
Για την ήττα από τον ΟΦΗ και την άσχημη εμφάνιση του Πανιωνίου: “Ξέραμε από πριν τι θα περιμένουμε. Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κάναμε το ακριβώς αντίθετο. Δεχθήκαμε δύο γκολ και τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα”.
 
Για το περιστατικό που συνέβη στην προποπόνηση της Πέμπτης: “Είναι πράγματα που συμβαίνουν στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Ήταν πάνω στην ένταση της άσκησης. Τελείωσε την ίδια στιγμή το θέμα. Είμαστε μια χαρά, μια οικογένεια. Συνεχίζουμε. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Παίζουν ρόλο σίγουρα και τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά θα το ξαναπώ, συμβαίνουν αυτά στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Υπήρχε ένταση στην άσκηση εκείνη τη στιγμή, βγήκαν τα νεύρα και έγινε ότι έγινε”.
 
Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Εργοτέλη: “Για μένα είναι πολύ κομβικό παιχνίδι. Πιστεύω πως μπορεί να κριθεί αν όχι όλη η χρονιά πολύ μεγάλο κομμάτι της χρονιάς. Σίγουρα εμείς έχουμε το προβάδισμα, παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρίποντο και στην πορεία να μαζέψουμε και άλλους βαθμούς”.
 
Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης έχει να κερδίσει 10 παιχνίδια: “Προσπαθούν και αυτοί να βρούνε από κάπου τους πόντους. Εδώ όμως δεν θα τους πάρουν. Εδώ θα τους πάρουμε εμείς τους 3 βαθμούς. Ας βρουν άλλο παιχνίδι να τους πάρουνε”.
 
Για το τι ξεχωρίζει από τον Εργοτέλη: “Έχει γρήγορους παίκτες στα πλάγια… Από εκεί και πέρα, πιστεύω, πως το σημαντικό είναι εμείς να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν”.
 
Για το ενδιαφέρον της πρωτοπόρου του Ρουμανικού πρωταθλήματος, Άστρα: “Δεν έχω να πω κάτι. γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα ο εκπρόσωπός μου γνωρίζει καλύτερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.