Καπίνο: «Να μας σέβονται» (video)

Ο Στέφανος Καπίνο με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports υποστήριξε πως μερίδα οπαδών του ΟΦΗ δεν σέβονται την ανθρώπινη υπόσταση των ποδοσφαιριστών των αντιπάλων ομάδων, με αφορμή το αντικείμενο που τον χτύπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Στέφανος Καπίνο με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports υποστήριξε πως μερίδα οπαδών του ΟΦΗ δεν σέβονται την ανθρώπινη υπόσταση των ποδοσφαιριστών των αντιπάλων ομάδων, με αφορμή το αντικείμενο που τον χτύπησε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα,  κλειστήκαμε πίσω και ο ΟΦΗ στην ευκαιρία που έκανε κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο να παίξουμε αρκετά καλά, βγήκαμε όπως θέλαμε στην κόντρα, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Δεν μπορώ να πω εγώ το τι έφταιξε και τι δεν πήγε καλά. Ο προπονητής θα το κρίνει. Σημασία έχει ότι δεν χάσαμε, πρέπει τώρα να συνεχίσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και πως θα πάρουμε τα
αποτελέσματα που θέλουμε», δήλωσε αρχικά ο Καπίνο.

Για τη δική του απόδοση και το πέναλτι που λίγο έλειψε να αποκρούσει, είπε: «Από τη στιγμή που δεν το πιάνεις και μπαίνει το γκολ, τι να συζητήσουμε; Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Δεν είμαι εγώ ο ειδικός να κρίνω την απόδοσή μου, αυτό θα το κρίνουν άλλοι.

Από εκεί και πέρα θέλω να πω ότι αν δεν θέλουν ή δεν μπορούν να σεβαστούν τον Παναθηναϊκό, να σεβαστούν ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν αναφέρομαι σε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ, πρόκειται για μια καταπληκτική έδρα με πολύ καλή ατμόσφαιρα, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται ούτε το γεγονός ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν γίνεται να παίζουμε ποδόσφαιρο και να φοβόμαστε μην μας έρθει τίποτα στο κεφάλι. Πέρσι έγιναν τα ίδια με τον Χάρη (σ.σ. Μαυρία), τον είχαν χτυπήσει, είδαμε απίστευτα πράγματα, φέτος δέχθηκα εγώ έναν αναπτήρα στο μάτι. Τι να πω. Ξαναλέω, αν δεν μπορούν να σεβαστούν τον Παναθηναϊκό, ας σεβαστούν ότι είμαστε άνθρωποι κι από αυτό βγάζουμε το ψωμί μας, δεν γίνεται να φοβόμαστε μην μας έρθει τίποτα στο κεφάλι».

Τέλος, για τη συνέχεια, τόνισε: «Το θετικό είναι πως σήμερα πήραμε έναν βαθμό, είμαστε μέσα στο θεσμό του Κυπέλλου που είναι μεγάλος στόχος για εμάς. Το ιδανικό είναι να πλασαριστούμε καλά στα πλέι οφ και να πάρουμε το Κύπελλο. Έχουμε ένα ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης, εμείς όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε σοβαρά, σαν να είναι ντέρμπι. Πρέπει να πάμε εκεί, σε μια καλή έδρα και μια πολύ καλή ομάδα, και να κυνηγήσουμε τη νίκη γιατί αυτός είναι ο σημαντικός στόχος για τον Παναθηναϊκό σε κάθε αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης δήλωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν ήρεμοι, δεν παίξαμε το παιχνίδι μας για αυτό και δεχτήκαμε το γκολ. Από τη στιγμή που βάλαμε το γκολ προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο ο ΟΦΗ ισοφάρισε με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε, το πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται αλλά πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε νικηφόρα στα επόμενα παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.