Νοκ-άουτ ο Καμπάνταης

Τελικώς χωρίς Λεωνίδα Καμπάνταη... Ο έμπειρος επιθετικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.
Δημοσίευση: 01/02/2014 - 20:04
Τελικώς χωρίς Λεωνίδα Καμπάνταη... Ο έμπειρος επιθετικός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Επίσης, οι Τόσκας και Γιαννακόπουλος, παραμένουν τραυματίες και έμειναν και αυτοί εκτός αποστολής, ενώ είναι τιμωρημένος ο Παύλος Μητρόπουλος που έχει συμπληρώσει κάρτες.
 
Πιθανότερο σχήμα του Πανιωνίου είναι το 4-2-3-1 και οι επικρατέστεροι να ξεκινήσουν τον αγώνα είναι οι εξής: Παπαδόπουλος - Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος - Κούρντι, Παντίδος - Αραβίδης, Λάσνικ, Κολοβός - Γιάννου.
 
Η αποστολή του Πανιωνίου: Αραβίδης, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Κούρος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ανέστης, Σταυροθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάσνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Κωτσαλάς, Πάνος.