Πετράκης: «Κυριότερος λόγος η πίστη των παικτών» (video)

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε ότι η προσπάθεια και η πίστη των ποδοσφαιριστών ήταν που χάρισε στον ΠΑΣ τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Ο Γιάννης Πετράκης υποστήριξε ότι η προσπάθεια και η πίστη των ποδοσφαιριστών ήταν που χάρισε στον ΠΑΣ τη νίκη επί του Λεβαδειακού. Ο Κρητικός προπονητής παρουσιάστηκε αρχικά στους δημοσιογράφους από τον υπεύθυνο Τύπου της ηπειρώτικης ΠΑΕ και στη συνέχεια πήρε τον λόγο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί η προσπάθεια που έκαναν ήταν πολύ σπουδαία. Έδειξαν ότι θέλουν το παιχνίδι. Ο κυριότερος λόγος που κερδίσαμε δίκαια ήταν η πίστη των παικτών. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης και μας βοήθησε στην προσπάθεια που κάναμε. Ξεκινήσαμε καλά, είμαστε σε καλή φάση δημιουργίας, κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ, όποια προβλήματα προέκυψαν στην άμυνα έγιναν από κακή διαχείριση κάτι που βελτιώσαμε στο β’ ημίχρονο. Κάναμε γενικά και καλή εμφάνιση και κερδίσαμε δίκαια. Το παιχνίδι αυτό πρέπει να κλείσει και να προσανατολιστούμε στο επόμενο ματς με την Ξάνθη».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον ΠΑΣ:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ο ΠΑΣ είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από την καλή διάθεση των ανθρώπων της ομάδας και από τον κόσμο».

Για το τι θα αλλάξει στη συνέχεια:
«Από την ομάδα που έκανε μια εντυπωσιακή πορεία λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά οι περισσότεροι είναι και φέτος. Δεν είμαι προσωπολάτρης. Δουλέψαμε και λίγο τακτική αυτές τις μέρες, αλλά ο βασικός παράγοντας είναι τα παιδιά ότι απέκτησαν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη και αυτό το έδειξαν μέσα στο γήπεδο».

Για το αν βρήκε την ομάδα σε κακή κατάσταση:
«Δεν ήταν σκοτωμένη η ομάδα. Αν ήταν σκοτωμένη δεν μπορούσε να αναστηθεί. Η αξία της υπήρχε και αναδείχτηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Απλά ήταν πεσμένη η ψυχολογία των παικτών λόγω των τεσσάρων ηττών».

Για τη συνέχεια και ποιος είναι ο στόχος:
«Μας έλειπαν κάποια παιδιά που είναι σημαντικά αλλά και τα παιδιά που έπαιξαν είναι καλοί παίκτες. Ο ΠΑΣ μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Να πάμε βήμα βήμα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό για το τι καταφέραμε».

Οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου:

«Έγινε ένα παιχνίδι που μου δίνει αίσθηση ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι βάσει της εικόνας, ιδιαίτερα του β’ ημιχρόνου αφού χάσαμε και γκολ που θα μας έβαζαν μέσα στο παιχνίδι. Το παιχνίδι χάθηκε, δεν πήραμε τίποτα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μεσοβδόμαδα, βλέποντας το επόμενο παιχνίδι Συγχαρητήρια για τον ΠΑΣ που κέρδισε. Είχε καλό ρυθμό ο αγώνας και διάθεση οι παίκτες για καλό ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.