Παυλίδης: «Δεν έχουμε σωθεί ακόμα» (video)

Παρά τους 30 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο Πανθρακικός, ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία του, όπως δήλωσε στο novasports.gr ο βοηθός του Άκη Μάντζιου, Σίμος Παυλίδης.

Παρά τους 30 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο Πανθρακικός, ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία του, όπως δήλωσε στο novasports.gr ο βοηθός του Άκη Μάντζιου, Σίμος Παυλίδης.
 
Αναλυτικά:
 
«Είμαστε σε πάρα πολλή καλή κατάσταση, κάτι που δείξαμε και στο ματς με τον Πανιώνιο. Ελπίζω το ίδιο πρόσωπο να δείξουμε και στο ματς με τη Βέροια
 
Ελπίζουμε να φτάσουμε στη νίκη και αυτός είναι και ο στόχος μας άλλωστε. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη μας και θέλω να πιστεύω πως θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο.
 
Οι 30 βαθμοί μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο άνετα αλλά από τη στιγμή που δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας συνεχίζουμε το έργο μας.
 
Η Βέροια παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τη σωτηρία. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για αυτή, θα τα δώσει όλα. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι και θεωρώ πως αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το πάθος και την αυτοσυγκέντρωση που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.