Τσουκαλάς: «Επιτέλους νικήσαμε» (video)

Στη σπουδαιότητα της νίκης του ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού στάθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Στη σπουδαιότητα της νίκης του ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού στάθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Ηπειρωτών έδωσε συγχαρητήρια και στους τρεις προπονητές που έχουν περάσει φέτος απ’ τον πάγκο της ομάδας, ενώ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του novasports:

Για την επιστροφή στις νίκες και το ντεμπούτο του Πετράκη:
«Ναι, επιτέλους μετά από τέσσερα παιχνίδια πήραμε μια σημαντική νίκη που μας βοηθάει για τη συνέχεια, έπρεπε να γίνει αυτή γιατί μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα χρειαζόμασταν οπωσδήποτε το τρίποντο, τώρα κοιτάμε την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, συγχαρητήρια στο και στον κύριο Πετράκη που ήρθε και μας βοήθησε έστω και 3-4 μέρες, αλλά και συγχαρητήρια και στον κύριο Τσιώλη γιατί όλο αυτό είναι έργο και του ίδιου του κυρίου Τσιώλη, οπότε πρέπει να απευθύνουμε τα εύσημα κι εκεί».

Για το που κρίθηκε το ματς:
«Ναι, έτσι φάνηκε ότι μέχρι το 90′ το παιχνίδι ήτανε αμφίρροπο, από εκεί και πέρα ξέραμε όλοι ότι ήτανε σημαντικό και υποχρεωτικό να νικήσουμε σήμερα, θεωρώ ότι πιο πολύ το πάθος και η δίψα όλων μαζί των παιδιών και των 14 που παίξ, 14 που παίξανε, οπότε δίκαια πήραμε τη νίκη».

Για το που οφείλεται η αναγέννησή του από την περσινή σεζόν στον ΠΑΣ:
«Το’ χω ξαναπεί από την πρώτη στιγμή εδώ μ’ αγκάλιασαν όλα τα πρόσωπα και η διοίκηση, φροντιστές, τα πάντα, όλοι οι προπονητές που συνεργάστηκα και αισθάνομαι πολύ σημαντικό μέλος άσχετα αν είμαι 1,5 χρόνο εδώ, θεωρώ ότι είμαι περισσότερα χρόνια εδώ και απ’ τον κόσμο έχω μεγάλη αγάπη, οπότε το περιβάλλον μου ταιριάζει απόλυτα».

Για το ρεκόρ των 58 σερί παιχνιδιών που συνεχίζεται:
«Έφτασε τόσο; Θεωρώ ότι είναι ευλογία αυτό γιατί άμα είναι 58 παιχνίδι σε 1,5 χρόνο σίγουρα θέλει και τύχη», ο Θεός με κρατάει υγιή, μακριά από τραυματισμούς, παίζουν και οι συγκυρίες ρόλο, οπότε τίποτα άλλο, το μόνο που έχω είναι να συνεχίσω να φτάσω όσο μπορώ παραπάνω, να βελτιωθώ και στο παιχνίδι μου, αλλά και απ’ τις προπονήσεις και όλοι μαζί εδώ ένα-ένα κομμάτι της ομάδος να μπορέσουμε να βάλουμε κάτι παραπάνω για να μπορέσουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται».

Για το που αφιερώνει το γκολ που πέτυχε:
«Το αφιερώνω φυσικά στους συμπαίκτες μου γιατί με τη βοήθεια των συμπαικτών γίνεται όλη αυτή η επιτυχία, αλλά και στους προπονητές και στον κύριο Παντελίδη και στον κύριο Τσιώλη και στον κύριο Πετράκη που αυτή τη χρονιά με βοήθησαν ο καθένας απ’ τη μεριά του».

Οι δηλώσεις του Μπράνισλαβ Ίλιτς:

Για το γκολ που έλειπε απ’ τον ίδιο και απ’ την ομάδα του ΠΑΣ:
«Είναι σίγουρα πολύ ευχαριστημένος, όχι για το γκολ πρωτίστως, αλλά για την νίκη της ομάδος, αφήσαμε πίσω μας έναν πολύ δύσκολο Γενάρη, με τέσσερις, με τέσσερις ήττες, από εκεί και πέρα το, το γκολ είναι επιστέγασμα των προσπαθειών όλων των παικτών, σίγουρα είναι ευχαριστημένος και γι’ αυτό, αλλά πρωτίστως για τους τρεις πόντους, τη νίκη και τους τρεις πόντους».

Για το πως είδε το σημερινό παιχνίδι από την πλευρά του:
«Σίγουρα δεν άλλαξε πάρα πολλά πράγματα στο παιχνίδι του, αυτό είναι, αυτή είναι η θέση που παίζει τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα, από’ κει και πέρα γίνανε κάποιες προσαρμογές από τον προπονητή τις τελευταίες μέρες, αλλά είναι πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνιση, για τη νίκη και συνεχίζουμε αυτό».

Για το που αφιερώνει το γκολ που σημείωσε:
«Το αφιερώνει πάνω απ’ όλα στους συμπαίκτες του και στην ομάδα, ήταν ένας πολύ δύσκολος Γενάρης και το σημερινό παιχνίδι είχε ένα έξτρα βαθμό δυσκολίας λόγω της πεσμένης ψυχολογίας εξαιτίας και των τεσσάρων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, οπότε ελπίζει μ’ αυτή τη νίκη να, να βελτιωθεί και η ψυχολογία της ομάδας και να τα πάμε καλύτερα και στη, στη συνέχεια».

Για το τι έχει να πει στα ελληνικά ως MVP του παιχνιδιού:
«Ευχαριστώ για όλους κόσμος και παίχτης, δεν ξέρω πολλά, δεν ξέρω πολλά (γέλια…)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.