Φαϊσκα: «Να πάρουμε τη νίκη»

Πεπεισμένος πως ο Πλατανιάς μπορεί να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Βάσκο Φαΐσκα.

Πεπεισμένος πως ο Πλατανιάς μπορεί να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Βάσκο Φαΐσκα. Ο παίκτης της ομάδας των Χανίων, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του, καθώς επίσης και στους προσωπικούς του στόχους. Ο Πορτογάλος παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σίγουρα, λοιπόν, δεν είναι θα είναι εύκολο. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Για τον Πλατανιά: «Πιστεύουμε (ότι κάτι μπορούμε να κερδίσουμε από) κάθε παιχνίδι. Απέναντι στον Παναθηναϊκό κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Αλλά για το επόμενο παιχνίδι πρέπει να έχουμε πίστη, όπως πάντα, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, ένα καλό παιχνίδι, και αν καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς αυτό θα είναι το καλύτερο».

Για το γεγονός ότι δεν παίρνουν αποτελέσματα ακόμη και όταν έχουν καλή απόδοση: «Αυτή τη στιγμή η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι καλή. Φυσικά ανησυχούμε. Όμως δουλεύουμε κάθε μέρα με τον προπονητή μας για να βελτιωθούμε και για να προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Πιστεύω ότι όταν παίζεις καλά συνέχεια, οι βαθμοί θα έρθουν. Παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό και αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε έτσι οι βαθμοί θα έρθουν σίγουρα».

Για το ποια θεωρεί ότι θα είναι τα «κλειδιά» στον αγώνα με τον ΠAΟΚ: «Όπως σε κάθε αγώνα, να αμυνθούμε καλά και να επιτεθούμε καλύτερα. Να προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε γκολ και να σκοράρουμε εμείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.