Παπαδόπουλος: «Καλό που κρατήσαμε το μηδέν»

Ευχαριστημένος με την ισοπαλία 0-0 του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ευχαριστημένος με την ισοπαλία 0-0 του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του Περιστερίου θα δικαιωθεί για την καλή της πορεία. Ο Παπαδόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν σε τέτοια παιχνίδια. Κόντρα στον Ολυμπιακό προσπαθήσαμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, καθώς στόχος μας ήταν να μην δεχτούμε γκολ στην πρώτη αναμέτρηση και να δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεζε ψηλά και συνεχόμενα, έτσι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να σπάσουμε το ρυθμό και να κάνουμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και με την είσοδο του Καραμάνου ανεβήκαμε. Στο τέλος κρατήσαμε το μηδέν κόντρα σε αυτόν τον αντίπαλο και σε αυτή την έδρα».

Για τον Ατρόμητο: «Δεν λείπει κάτι από την ομάδα. Όταν είσαι συνεπής κάποια στιγμή θα δικαιωθείς. Η ομάδα βελτιώνεται κάθε χρόνο και φέτος όσο περνάει ο χρόνος είμαστε καλύτεροι. Όσο παλεύουμε για ένα γκολ ή ένα σουτ πιστεύω ότι στη συνέχεια θα τα καταφέρουμε».

Για τον ίδιο και την Εθνική: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι θέλω να είμαι υγιής και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Ατρόμητο. Φέτος αν είμαι καλά μάλλον θα κάνω προσωπικό ρεκόρ συμμετοχών στην καριέρα μου».

Για τη μεταγραφή Μήτρογλου: «Ο Κώστας έχει δείξει ότι είναι ένας παίκτης Παγκόσμιας κλάσης. Τα όσα έχει καταφέρει αυτό το εξάμηνο είναι φανταστικά. Σίγουρα το αξίζει και θα πετύχει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.