Αναστασάκος: «Θα επιστρέψω σύντομα»

Πεπεισμένος πως θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση, εμφανίστηκε ο Ηλίας Αναστασάκος.
Δημοσίευση: 30/01/2014 - 11:20

Πεπεισμένος πως θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση, εμφανίστηκε ο Ηλίας Αναστασάκος. Ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε πως ο τραυματισμό του στο κεφάλι δεν είναι τόσο σοβαρός, όσο ακούγεται, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα. Ο Αναστασάκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον τραυματισμό του: «Είμαι ο Ηλίας Αναστασάκος και είμαι καλά. Ήθελα να μιλήσω γιατί έχει πάρει μια διάσταση το θέμα, που δεν κάνει καλό ούτε σε μένα ούτε σε δικούς μου ανθρώπους. Δεν έχω δει τη φάση, αποφεύγω γιατί μου είπαν ότι ήταν πολύ άσχημη. Ό,τι ξέρω είναι από ό,τι μου έχουν περιγράψει άλλοι. Έγινε μια φάση σε ένα κόρνερ, με χτύπησε ο Μπικέι και δεν κατάλαβα ότι είχα πάθει κάτι. Έπαιξα μέχρι το 85', δεν αισθανόμουν τίποτα, ούτε στη συνέχεια, ούτε την επόμενη μέρα. Επειδή ήταν άσχημο το πέσιμο είπαμε να κάνω μια εξέταση, που έδειξε εγκεφαλική θλάση. Ο χειρουργός που είδε την εξέταση είπε πως είμαι μια χαρά και δεν έχω πρόβλημα. Όμως επειδή είναι κάτι που μπορεί να το ξαναπάθω παίζοντας μπάλα, μου είπε να μείνω για κάποιο διάστημα εκτός δράσης»,

Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Σε 20 μέρες θα κάνω μια μαγνητική για να δούμε αν έχει φύγει το ράγισμα. Μπορεί να επιστρέψω και νωρίτερα. Θα πάμε βήμα προς βήμα, επειδή το κεφάλι είναι. επικίνδυνο πράγμα και ο γιατρός μού είπε να προσέχω. Πολλοί που παθαίνουν κάτι τέτοιο συνεχίζουν να παίζουν μπάλα και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Βλέποντας με τον καιρό εγώ θέλω να επανέλθω και όσο το συντομότερο γίνεται».

Για την έως τώρα πορεία του Εργοτέλη: «Έχουμε μπλέξει λίγο, αλλά ελπίζω με τις προσθήκες και την αλλαγή προπονητή να βελτιωθούν τα πράγματα. Εύχομαι στο τέλος να χαμογελάσουμε. Δεν είμαι ειδικός να κρίνω τι φταίει και δεν συνεχίσαμε το καλό μας ξεκίνημα. Πολλά φταίνε, αλλά δεν είναι ώρα για να αναλύσουμε τι φταίει. Σημασία έχει να βγούμε δυνατοί και να πανηγυρίσουμε το στόχο μας στο τέλος της σεζόν».