Στον Εργοτέλη ο Γκαετάνο Μονακέλο

Την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού, Γκαετάνο Μονακέλο ανακοίνωσε την Πέμπτη, η διοίκηση του Εργοτέλη.

Την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού, Γκαετάνο Μονακέλο ανακοίνωσε την Πέμπτη, η διοίκηση του Εργοτέλη. Ο παίκτης αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της κρητικής ομάδας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μονακέλο αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της εφετινής σεζόν στην Σερκλ Μπριζ, όπου είχε ένα γκολ σε 16 εμφανίσεις. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Με την κυπριακή ομάδα είχε επτά γκολ σε 14 εμφανίσεις.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Gaetano MONACHELLO μέχρι τις 30/06/2014, με την μορφή δανεισμού από τη Μονακό. Ο 19χρονος (19/03/1994) Ιταλός επιθετικός προέρχεται από την Ακαδημία της Ίντερ και στην έως τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και το προηγούμενο εξάμηνο στη Σερκλ Μπριζ (δανεικός από τη Μονακό). Ο Gaetano Monachello επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 73 στη φανέλα.».

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη. Είμαι έτοιμος να παλέψω για να πετύχει η ομάδα μου και να έχει μια καλή σεζόν. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για την επιτυχία. Είμαι έτοιμος να τεθώ στην διάθεση του προπονητή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.