Προωθεί το υπόμνημα η ΚΜΑ

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση η Κοινωνία Μελών Αρη να παραδώσει στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα, κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, το υπόμνημα που ο ίδιος ζήτησε, ώστε να επικεντρώσει την προσοχή του, στα σημεία που οι άνθρωποι του Φορέα πιστεύουν πως έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.
Δημοσίευση: 30/01/2014 - 11:08

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση η Κοινωνία Μελών Αρη να παραδώσει στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα, κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, το υπόμνημα που ο ίδιος ζήτησε, ώστε να επικεντρώσει την προσοχή του, στα σημεία που οι άνθρωποι του Φορέα πιστεύουν πως έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις. Το υπόμνημα συντάσσει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΜΑ, Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος πάει βήμα-βήμα, προκειμένου να καταγράψει όλα τα δεδομένα, σε μια διαδικασία που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να κινηθούν τα νήματα για τη δημιουργία μιας καινούριας «Αρης-Εμπορική» και να αναζητηθούν οι ευθύνες, ξανά μέσω εισαγγελέα, για την «τρύπα» των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει δημιουργηθεί.

Εξάλλου, όπως αναμενόταν, δεν έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις των κ.κ Ταμπακούλη, Τανούλα και Μισιρλή.