Στροφή σε Πουλίδο

Η αποβολή του Μαυρουδή Μπουγαϊδη στη Λιβαδειά, σε συνδυασμό με την εμπειρία που απαιτεί ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπως αυτό που έρχεται κόντρα στη Ξάνθη, οδηγεί τον Σούλη Παπαδόπουλο στον Ρούμπεν Πουλίδο.

Η αποβολή του Μαυρουδή Μπουγαϊδη στη Λιβαδειά, σε συνδυασμό με την εμπειρία που απαιτεί ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπως αυτό που έρχεται κόντρα στη Ξάνθη, οδηγεί τον Σούλη Παπαδόπουλο στον Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός, άλλοτε αρχηγός του Αρη, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό απέναντι στον Λεβαδειακό, όμως τώρα φαίνεται πως επιστρατεύεται για μία ακόμη φορά.

Η στροφή στον Πουλίδο, θεωρείται επιβεβλημένη, παρά το ότι ο 35χρονος στόπερ, δεν έχει κάνει καθόλου καλή χρονιά μέχρι τώρα. Ωστόσο, ο τεχνικός των κιτρίνων αδυνατεί να πιστέψει πως έχει ξεχάσει την μπάλα και σκέφτεται να του δώσει άλλη μία ευκαιρία το Σάββατο, παραμονή των γενεθλίων του!

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιον θα έχει δίπλα του στο κέντρο της άμυνας; Τον Γιαννίτση ή τον Κύργια; Η σημερνή δοκιμή που θα γίνει στο «Κλ. Βικελίδης» θα λύσει και αυτόν τον γρίφο, δύο 24ωρα πριν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.