Ήθελε και τον Λεάντρο ο Σούλης

Την απόκτηση του Λεάντρο είχε εισηγηθεί ο Σούλης Παπαδόπουλος, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Άρη, στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Την απόκτηση του Λεάντρο είχε εισηγηθεί ο Σούλης Παπαδόπουλος, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Άρη, στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός ήθελε τον Βραζιλιάνο αμυντικό, για παρτενέρ του Μαυρουδή Μπουγαΐδη. Η Καλλονή δε έδωσε τη συγκατάθεσή της, στην αποχώρηση του νεαρού παίκτη, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Γιάννη Ματζουράκη.

Ο Άρης φέρεται σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, να έκανε κίνηση για την επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει ο παίκτης, όμως το θέμα δεν προχώρησε. Ο Λεάντρο φέρεται να ήταν θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη, όμως το θέμα δεν προχώρησε και ο παίκτης παραμείνει κάτοικος Λέσβου. Ο 20χρονος παίκτης μετρά φέτος ένα γκολ σε 19 συμμετοχές.

Από την πλευρά του, ο Άρης ξεκαθαρίζει πως δεν υπήρξε κανένα θέμα με τον νεαρό Βραζιλιάνο, καθώς δε μπορεί να κάνει μετεγγραφή ξένου ποδοσφαιριστή, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παράλληλα, οι “κίτρινοι” υπογραμμίζουν πως δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, λόγω της ίδιας κατάστασης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.