Νάτχο: «Η καλύτερη επιλογή»

Ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Μπίμπρας Νάτχο.
Δημοσίευση: 30/01/2014 - 09:24

Ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Μπίμπρας Νάτχο. Ο Ισραηλινός μέσος τόνισε στον Τύπο της πατρίδας του πως είναι χαρούμενος με τον επόμενο σταθμό της καριέρα του, ενώ υπογράμμισε πως δεν είχε στα χέρια του, κάποια πρόταση από κάποιο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Νάτχο δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη. Η μέρα δεν ήταν εύκολη, γιατί οι ιατρικές εξετάσεις κράτησαν πολλές ώρες. Ευτυχώς οι υπογραφές δεν καθυστέρησαν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι αλήθεια πως έγινε πολύς λόγος για άλλες ομάδες. Παρόλο που έχω δηλώσει πως είναι όνειρό μου να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως το γερμανικό ή το αγγλικό, ακόμη δεν προέκυψε μια τέτοια ευκαιρία. Μίλησα με κάποιες ομάδες, δεν συμφώνησα, αλλά δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου».

Τέλος, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Επέλεξα να παίξω εκεί που έλεγε η καρδιά μου, στην ομάδα που θα έχω συμμετοχές και σε ένα μέρος που θα είναι καλό για την οικογένειά μου. Δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα για να κάθομαι στον πάγκο. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα στην παρούσα φάση. Δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι κοντά στο Ισραήλ».