Ολοκληρώνει τις μετεγγραφές με επιθετικό

Η απόκτηση ενός επιθετικού θα είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν.

Η απόκτηση ενός επιθετικού θα είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών του, για να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης της ομάδας, τόσο εν όψει της συνέχειας των εγχώριων διοργανώσεων, όσο και εν όψει των αναμετρήσεων με τη Μπενφίκα για το Europa League.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη προχωρήσει τον Ιανουάριο στην απόκτηση των Μαντούρο, Στέφενς, Γκσπούρνινγκ, Νάχτο και Ινσαουράλδε. Ο τελευταίος αναμένεται τις προσεχείς ώρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Όλες αυτές οι προσθήκες αποτελούν προσωπικές επιλογές του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος μελέτησε αναλυτικά τις προηγούμενες ημέρες, όλες τις περιπτώσεις παικτών, για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας του.

Στόχος της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός, ο οποίος θα προκαλέσει αίσθηση και θα μπορέσει να δώσει ώθηση στην ομάδα του Ολλανδού τεχνικού. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά εμφανίζονται αποφασισμένοι να μη προχωρήσουν σε κάποια προσθήκη ποδοσφαιριστή, αν δε βρεθεί κάτι που θα τους ικανοποιεί.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, έχει στραφεί στην πρώτη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:00). Ο Χουμπ Στέφενς θα παρατάξει την ομάδα του με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και τους Κατσουράνη και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Οι Κίτσιου και Λίνο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κάτσε και Μαντούρο σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Στοχ, Λούκας και Μάρτενς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.