Υπογράφουν οι Βαλντές και Πέρες

Εντός των επομένων ωρών αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό, για την απόκτηση των Νέλσον Βαλντές και Ερνάν Πέρες.

Εντός των επομένων ωρών αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό, για την απόκτηση των Νέλσον Βαλντές και Ερνάν Πέρες. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα καλύψουν τα κενά των Κώστα Μήτρογλου και Βλάντιμιρ Βάις. Ο πρώτος έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ελλάδα και την το πρωί της ίδιας ημέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρολεύκους».

Ο 30χρονος παίκτης θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Αλ Τζαζίρα, έως το τέλος της εφετινής σεζόν. ο Ολυμπιακός θα διατηρήσει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη, εφόσον αυτός πείσει με την απόδοσή του, έως το τέλος της σεζόν. Ο Βαλντές αποτελεί επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος θεωρεί πως είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Κώστα Μήτρογλου, στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ, για την απόκτηση του Ερνάν Πέρες. Ο 24χρονος Παραγουανός παίκτης αναμένεται τις προσεχείς ώρες στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει και αυτός το νέο του συμβόλαιο. Ο συμπατριώτης του Βαλντές θα αντικαταστήσει τον Βάις στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος. Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Πέρες θα αποκτηθεί με κανονική μετεγγραφή και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριάμισι ετών, με τους «ερυθρολεύκων».

Ο μάνατζερ του 24χρονου παίκτη, Οράσιο Κατζιόλι τόνισε στον ισπανικό Τύπο: «Η συμφωνία του Ερνάν με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, αλλά μένει να τα βρουν πλήρως και οι δύο ομάδες. Ο Μίτσελ τον έχει ζητήσει προσωπικά και ο Ερνάν βλέπει τον Ολυμπιακό ως ένα βήμα στην καριέρα του».

Την εφετινή σεζόν, ο Πέρες είχε ένα γκολ σε 14 εμφανίσεις με το «κίτρινο υποβρύχιο». Ο Πέρες είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και δε θα καταλάβει θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Και οι δυο παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League.

Τέλος, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Ο Έλληνας επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λονδρέζους. Ο 25χρονος παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσεράμισι χρόνων και θα εισπράττει για κάθε χρόνο συμβολαίου, 2,3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 15 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.