Βαλντές: "Περήφανος που βρίσκομαι εδώ"

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Βαλντές για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Ο Παραγουανός που έφτασε στη χώρα μας λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως παρακολουθεί τους "ερυθρόλευκους" τα τελευταία χρόνια.
Δημοσίευση: 30/01/2014 - 00:06
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Βαλντές για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Ο Παραγουανός που έφτασε στη χώρα μας λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως παρακολουθεί τους "ερυθρόλευκους" τα τελευταία χρόνια και εξέφρασε την ελπίδα του να πάνε όλα καλά και να παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν και κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακό που υποδέχθηκαν τον έμπειρο άσο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μήτρογλου στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων".

"Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, νιώθω χαρά που έρχομαι εδώ για τον Ολυμπιακό, τον παρακολουθώ χρόνια και νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω εδώ να παίξω για τον Ολυμπιακό", ήταν τα λόγια του Βαλντές.