Ρόκα: «Πληρώσαμε το πρώτο ημίχρονο»

Στην κακή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Μανουέλ Ρόκα.

Στην κακή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Μανουέλ Ρόκα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου έδωσε παράλληλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την απόδοσή του και υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την εικόνα της ομάδας του:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια για τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή του. Βεβαίως εμείς ήρθαμε με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Πληρώσαμε το πρώτο ημίχρονο, επειδή είμαστε ομάδα που στο πρωτάθλημά μας έχουμε την μπάλα στα πόδια. Προσπαθούμε να κάνουμε προϋποθέσεις για γκολ. Όταν δεν έχεις την μπάλα δεν κοντρολάρεις το παιχνίδι και κουράζεσαι περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά με τον Λαγό και τον Ζέκα να αλλάζουν πολύ καλά την μπάλα.

Αυτό ήταν το πρώτο κέρδος για αυτούς. Μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε από στημένη φάση αυτό μας άλλαξε το πλάνο. Δεν ήρθαμε για να φάμε τέσσερα γκολ, αλλά για να προσπαθήσουμε να παίξουμε. Αυτό προσπάθησα. Μπορείς να φας τέσσερα γκολ με δύο τρόπους, αν παίξεις μπάλα, ή αν κάτσεις πίσω. Όταν βγήκαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο βοήθησε τον αντίπαλο όχι μόνο εμάς. Το αποτέλεσμα ήταν νομίζω δίκαιο, αν και μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Εγώ έτσι διαβάζω το παιχνίδι, ότι έχουμε συνηθίσει να έχουμε παιχνίδι κατοχής και όχι να κυνηγάμε».

Για την κακή εμφάνιση της ομάδας του:
«Όταν η μία ομάδα δεν έχει κατοχή της μπάλας, είναι δύσκολο. Κάναμε κάποιες λίγες φορές κόντρες, αλλά δεν έχουμε παίκτες να κρατήσουμε το σκορ παίζοντας αμυντικά. Γι’ αυτό όταν βλέπεις ένα παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, αν η Μπάρτσα έχει κατοχή η Ρεάλ κουράζεται και δυσκολεύεται. Όποιος έχει την κατοχή κουράζει τον αντίπαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.