Λ. Ιστράτι «Επέλεξε τον ΠΑΟΚ ενώ είχε κι άλλες επιλογές»

Την ευκαιρία να μεταφέρει σκέψεις του Μπίμπρας Νάτκχο σχετικά με την εξάμηνη συμφωνία που ολοκλήρωσε πριν από λίγες ώρες με τον ΠΑΟΚ, είχε ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή, Λεονίντι Ιστράτι σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5».

Την ευκαιρία να μεταφέρει σκέψεις του Μπίμπρας Νάτκχο σχετικά με την εξάμηνη συμφωνία που ολοκλήρωσε πριν από λίγες ώρες με τον ΠΑΟΚ, είχε ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή, Λεονίντι Ιστράτι σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5». Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ηταν το καλύτερο δυνατό διάστημα για τις δύο πλευρές. Θέλαμε να δούμε πώς θα κυλήσει η συνεργασία και το πώς θα ‘κολλήσει’ ο παίκτης στον ΠΑΟΚ. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα μπορούμε να δούμε το πώς θα ‘κολλήσει’ στην ομάδα και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι για την συνεργασία».

Για τα συναισθήματα και τις σκέψεις των φιλάθλων της ομάδας εξαιτίας του μικρού χρονικού ορίζοντα της συμφωνίας: «Πρέπει να είναι αισιόδοξοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ και να διατηρήσουν τον ενθουσιασμό τους και δεν πρέπει να ξεχνούν πως ο Νάτχο επέλεξε τον ΠΑΟΚ ενώ είχε και άλλες επιλογές». Σχετικά με το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και πως επηρεάζουν τον ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι: «Πρέπει να μείνετε στο τώρα και στο ότι ο Νάτχο επέλεξε τον ΠΑΟΚ. Και οι οπαδοί πρέπει να μείνουν σε αυτό. Δε θέλω να πω για τις επαφές που έγιναν. Πρέπει να μείνετε στα κίνητρα του Νάτχο. Θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Να περιμένουν έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο», ολοκλήρωσε τη δημόσια τοποθέτησή του ο κ. Ιστράτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.