Σα Πίντο: «Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα»

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο τόνισε ότι ο ΟΦΗ έπαιξε με καρδιά κι αυτοπεποίθηση απέναντι στον Πανιώνιο και χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της ομάδας του.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο τόνισε ότι ο ΟΦΗ έπαιξε με καρδιά κι αυτοπεποίθηση απέναντι στον Πανιώνιο και χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, όχι μόνο γιατί σημειώσαμε δύο γκολ αλλά επειδή δε δεχτήκαμε κανένα κάτι που είναι σημαντικό στο θεσμό του κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο να μπούμε στην περιοχή του Πανιωνίου. Έπαιξαν πολύ κλειστή άμυνα. Επίσης το γήπεδο ήταν σκληρό και ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θέλαμε. Είχαμε όμως την υπομονή που χρειαζόταν. Ελέγχαμε το ματς συνεχώς. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Δεν παίζαμε μόνο κάθετα, αλλά και από τα πλάγια. Ο Παπάζογλου είχε αρκετές βοήθειες στην επίθεση. Παίξαμε με καρδιά και αυτοπεποίθηση. Με τη νοοτροπία ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Κάναμε πολλές τελικές προσπάθειες και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για το ότι ο ΟΦΗ «ανεβάζει στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο:
«Ξέρω τι κάνω, και οι παίκτες το ίδιο. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Κολοβός, Αραβίδης, αλλά έπρεπε να παίξουμε με επιμονή για να μη δεχτούμε αντεπιθέσεις. Η οργάνωση είναι σημαντική. Πρέπει να παίξουμε με έναν τρόπο που να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να σκοράρει. Ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος είναι δυνατή ομάδα στην έδρα του και ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να παίξουμε στον επαναληπτικό σαν να έχουμε φέρει ισοπαλία ή να έχουμε ηττηθεί, γιατί στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν»

Άτυχος ο Λαμπρόπουλος

Τα άσχημα για τον ΟΦΗ ήρθαν απ’ τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για ρήξη χιαστών. Ο νεαρός μέσος είχε υποστεί και πέρσι ρήξη χιαστών και είχε χάσει σχεδόν όλη τη χρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.