Το καλύτερο δυνατό σχήμα για το πρώτο βήμα

Η σημασία που έχει ο θεσμός του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ έχει καταδειχτεί πολλάκις έως τώρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις ανθρώπων της ομάδας τόσο σ' επίπεδο διοικητικό όσο και σ' αυτό της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών.

Η σημασία που έχει ο θεσμός του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ έχει καταδειχτεί πολλάκις έως τώρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις ανθρώπων της ομάδας τόσο σ’ επίπεδο διοικητικό όσο και σ’ αυτό της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών. Κατά συνέπεια είναι απόλυτα λογική η διάθεση και συνάμα η πρόθεση του Χουμπ Στέφενς και των συνεργατών του στον αυριανό αγώνα να παρατάξουν ένα όσο το δυνατόν πλέον ισχυρό σχήμα προκειμένου να εισπράξουν και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εν όψει και του δεύτερου αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Ολλανδός τεχνικός και με γνωστές τις απουσίες που θα έχει από την αυριανή αναμέτρηση προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα, με τον Γλύκο στην εστία, τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Τζαβέλλα, Λίνο στην άμυνα από δεξιά προς τ’ αριστερά, το δίδυμο Μαντούρο – Κάτσε στα αμυντικά χαφ, τους Λούκας – Στόχ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης κι η μόνη επιλογή που προβληματίζει έχει να κάνει με τη θέση του μεσοεπιθετικού που θα βρίσκεται πίσω από τον επιθετικό. Κι αυτό γιατί η κάθε μια από τις υποψήφιες επιλογές των Μάρτενς, Βούκιτς, Νίνη έχει την ιδιαιτερότητά της κι αυτές αφουγκράζεται ο κ. Στέφενς προκειμένου να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Για τον Βέλγο που φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή, ο μόνος ενδοιασμός έχει να κάνει με τις πρόσφατες ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός αγώνα με τη Βέροια. Για τον Σέρβο, το θέμα είναι πως προέρχεται από μια συμμετοχή εβδομήντα οκτώ λεπτών και σ’ ότι έχει να κάνει με τον διεθνή Ελληνα, η τεχνική ηγεσία θεωρεί πως δεν έχει δώσει αυτά που αυτή περίμενε στη συγκεκριμένη θέση στις ευκαιρίες που του έδωσε. Η απάντηση αύριο .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.