Αποστολή δίχως τέσσερις

Η προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Νέα Μεσημβρία σήμανε και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αυριανό, πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα στις 20.00

Η προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Νέα Μεσημβρία σήμανε και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αυριανό, πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα στις 20.00. Ως είθισται παραμονή αγώνα, οι ρυθμοί δεν ήταν υψηλοί και πέρα από τις ασκήσεις εκγύμνασης και συντήρησης το υπόλοιπο πρόγραμμα συμπλήρωσαν ασκήσεις με αντικείμενο τις μεταβιβάσεις και τον τρόπο ολοκλήρωσης φάσεων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή του επικείμενου αγώνα με απόντες τους τραυματίες Βίτορ, Κατσικά, Λάζαρ, Γεωργιάδη. Αυτοί που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Γλύκος, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κάτσε, Μαντούρο, Τζιόλη, Νίνης, Μάρτενς, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης. Απαντες έδωσαν ραντεβού για αύριο το πρωί στην Τούμπα προκειμένου να μεταβούν από εκεί στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή και το απόγευμα να πραγματοποιήσουν αντίστροφο δρομολόγιο σχεδόν μιάμιση ώρα πριν από τον αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.