Τσιώλης: «Κανένα πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ»

Ο Σάκης Τσιώλης εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι ο λόγος που παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Σάκης Τσιώλης εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι ο λόγος που παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις μου με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ειδικά τον γενικό αρχηγό, κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, έχω να δηλώσω τα εξής:

Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό τμήμα και κανένα άτομο δεν υπονόμευσε το έργο μου. Αποφάσισα να παραιτηθώ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή απόδοση της ομάδας και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να βοηθήσω τους παίκτες του ΠΑΣ να τα ξεπεράσουν αγωνιστικά και ψυχολογικά. Την απόφαση αυτή την πήρα σεβόμενος το καλό της ομάδας και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι σχέσεις μου με την ομάδα παραμένουν άριστες κι ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει κάποια στιγμή να επιστρέψω, αναλαμβάνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή και να τον χτίσω με τη δική μου ποδοσφαιρική φιλοσοφία, προκειμένου και εκπροσωπήσει επάξια την ιστορία και τον κόσμο του».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.