Ευαγγελόπουλος: Ο Πανιώνιος τον πρώτο λόγο για Λαμπρόπουλο

Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια που θέλουν τους παίκτες του Πανιωνίου να εγκαταλείπουν το σύλλογο το καλοκαίρι γίνονται ολοένα και περισσότερα, με αποτέλεσμα και ο κόσμος να έχει προβληματιστεί για το μέλλον των «κυανέρυθρων», αλλά και τα προβλήματα του Πανιωνίου να αυξάνονται.

Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια που θέλουν τους παίκτες του Πανιωνίου να εγκαταλείπουν το σύλλογο το καλοκαίρι γίνονται ολοένα και περισσότερα, με αποτέλεσμα και ο κόσμος να έχει προβληματιστεί για το μέλλον των «κυανέρυθρων», αλλά και τα προβλήματα του Πανιωνίου να αυξάνονται.
 
Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την ΑΕΚ, στην οποία όπως έχει γραφτεί το καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα της μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι έπειτα από τροποποίηση που έγινε. Το Novasports.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του αμυντικού των «κυανέρυθρων», Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ο οποίος ξεκαθαρίζει το πως έχει η κατάσταση.
 
Κύριε Ευαγγελόπουλε, με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την πλευρά σας να τροποποίησε το συμβόλαιο του Βασίλη Λαμπρόπουλου με τον Πανιώνιο και από το 2016 να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014, θα θέλαμε το σχόλιο σας για το τι ακριβώς ισχύει;
«Πράγματι, το περασμένο καλοκαίρι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Παράλληλα, όμως, υπήρξαν προφορικές δεσμεύσεις από την πλευρά του συλλόγου πως αν δεν υπήρχε μια ανεκτή ροή πληρωμών της ΠΑΕ προς τον πελάτη μου τότε θα καθόμασταν ξανά στο τραπέζι για να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Δεν είχαμε και ούτε έχουμε καμία πρόθεση να καταθέσουμε προσφυγή για να διεκδικήσουμε χρήματα που οφείλονται και την ελευθερία του ποδοσφαιριστή. Έτσι, αποφασίσαμε να τροποποιήσουμε το συμβόλαιο του και να επανέλθουμε στο αρχικό. Δηλαδή να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί από την πλευρά μας υπάρχει δέσμευση προς τον Πανιώνιο πως αν η οικονομική κατάσταση του συλλόγου βελτιωθεί θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Πανιώνιος είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο, αρκεί φυσικά να καλυτερέψουν οι οικονομικές συνθήκες. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο Βασίλης έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Πανιώνιο και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να κλονιστεί αυτή η σχέση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.